5 524553 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 182 Çözümler 3 20 Nisan 2023 #1 ASUS RX 470 mining Edition ekran kartım var. Bazı oyunlarda FPS düşmemesine rağmen drop sorunum oluyor sizce bu ekran kartından mı kaynaklıdır? Kaynaklıysa BIOS'unu değiştirsem sorun çözülür mü ve nasıl değiştiririm?
ASUS RX 470 mining Edition ekran kartım var. Bazı oyunlarda FPS düşmemesine rağmen drop sorunum oluyor sizce bu ekran kartından mı kaynaklıdır? Kaynaklıysa BIOS'unu değiştirsem sorun çözülür mü ve nasıl değiştiririm?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2023 #2 AMDVBFlash ile değiştirebilirsin. Öncelikle karta uygun bir BIOS bulman gerekiyor ama.
5 524553 Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 182 Çözümler 3 20 Nisan 2023 #3 ItsAllGoodman dedi: Amdvbflash ile değiştirebilirsin. Öncelikle karta uygun bir BIOS bulman gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Kendi kartımınkini GPU-Z üzerinden bulurum başka uyumlu kartı nereden bulabilirim? ItsAllGoodman dedi: Amdvbflash ile değiştirebilirsin. Öncelikle karta uygun bir BIOS bulman gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şu benim mining Edition karta nomal versiyon BIOS atabilir miyim? Son düzenleme: 20 Nisan 2023
ItsAllGoodman dedi: Amdvbflash ile değiştirebilirsin. Öncelikle karta uygun bir BIOS bulman gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Kendi kartımınkini GPU-Z üzerinden bulurum başka uyumlu kartı nereden bulabilirim? ItsAllGoodman dedi: Amdvbflash ile değiştirebilirsin. Öncelikle karta uygun bir BIOS bulman gerekiyor ama. Genişletmek için tıkla... Demek istediğim şu benim mining Edition karta nomal versiyon BIOS atabilir miyim?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.120 Makaleler 3 Çözümler 194 20 Nisan 2023 #4 524553 dedi: Kendi kartımınkini GPU-Z üzerinden bulurum başka uyumlu kartı nereden bulabilirim? Demek istediğim şu benim mining Edition karta nomal versiyon BIOS atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buna cevap veremem çünkü kartı çöpe çıkaracak bir şey olabilir.
524553 dedi: Kendi kartımınkini GPU-Z üzerinden bulurum başka uyumlu kartı nereden bulabilirim? Demek istediğim şu benim mining Edition karta nomal versiyon BIOS atabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Buna cevap veremem çünkü kartı çöpe çıkaracak bir şey olabilir.