RX 470 mining editon farkı nedir?

Makaleler
2
Sorum gayet basit. Bu kartın normal bir RX 470 karttan farkı nedir? Tek bir DVI portu olduğunu biliyorum ama bu kartı sisteme takıp oyun oynayabilir miyiz oynarsak RX 470 performansı verir mi? Bunları merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha az güç tüketiyor ve DP ile HDMI çıkışları yok. Ve içindeki bileşenler mining e uygun değiştiriliyor galiba.
Oyun oynayabiliyorsunuz hatta LinusTechTips videosunu yaptı. Ama custom driver gerekiyor ve buda bek güvenli değil ayrıca güncellemeler gelmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha az güç tüketiyor ve DP ile HDMI çıkışları yok. Ve içindeki bileşenler mining e uygun değiştiriliyor galiba.
Oyun oynayabiliyorsunuz hatta LinusTechTips videosunu yaptı. Ama custom driver gerekiyor ve buda bek güvenli değil ayrıca güncellemeler gelmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yani normal bir RX 470 gibi direk sisteme takıp kullanamıyoruz. Doğru mu anladım ?

asus rx470 mining edition kullanıyorum. Sisteme normal tak ve oyun için kullan bunda herhangi bir problem yok neden öyle demiş arkadaşlar anlamadım. Sadece dvi-d to vga aparatı lazım 20tlye aldım. Performansı aşırı iyi +200 fps alıyorum genel olarak tüm online oyunlardan ( valorant, lol, csgo...) sistemim x3440 , asus rx470 mining edition, p7h55 usb3 1156 pin asus anakart, 4gb 1600mhz ram. Rami yapınca çok daha iyi olucak inşallah :)

Sorum gayet basit. Bu kartın normal bir RX 470 karttan farkı nedir? Tek bir DVI portu olduğunu biliyorum ama bu kartı sisteme takıp oyun oynayabilir miyiz oynarsak RX 470 performansı verir mi? Bunları merak ediyorum.
Valla beyler bende sapphire rx 470 8gb 256 bit mining edition bir ekran kartı var pc yi 2020 de topladım indirimde bu ekran kartını 1300 tl ye aldım şuan 2500 tl yanlış bilmiyorsam bir tek çıkış portu tek çıkışı var ama onu tek bir aparatla hdmi ya çevirdim güncelleme geliyor yeterince sistemimde gigabyte a320m-h ana kart, rx470 8 gb mining edition ekran kartım, adata xpg ddr4 3000 mhz ram,ryzen 3 1200 af işlemcim var. Cs go da 300-350
Lol en yüksek ayarlarda oynuyorum 250 pubg oynuyorum sanırsam ram 8 gb olduğu için arada birmdae boğaz yapıyor onun dışında akıcı yani burdaki arkadaşlar neden böyle bir yorum yaptı bilmiyorum ama bu ekran kartını yaklaşık bir yıldır kullanıyorum gayet memnunum fps değerlerim yukarıdaki gibidir.

Son düzenleme:
asus rx470 mining edition kullanıyorum. Sisteme normal tak ve oyun için kullan bunda herhangi bir problem yok neden öyle demiş arkadaşlar anlamadım. Sadece dvi-d to vga aparatı lazım 20tlye aldım. Performansı aşırı iyi +200 fps alıyorum genel olarak tüm online oyunlardan ( valorant, lol, csgo...) sistemim x3440 , asus rx470 mining edition, p7h55 usb3 1156 pin asus anakart, 4gb 1600mhz ram. Rami yapınca çok daha iyi olucak inşallah :)
Ekran kartı driver ı olarak neyi kürdün kardeşim bide kartın voltaj ayarları nedir paylaşırsan çok sevinirim

Bu karttan bende aldım. Dvi-d to vga aparatı aktifmi olmalı? Örnek resim atabilirmisiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı