C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 4 Şubat 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki hatayı alıyorum. Hangi sürüm driver yüklediysem hep aynı hata. Ne yapmam lazım? Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar, aşağıdaki hatayı alıyorum. Hangi sürüm driver yüklediysem hep aynı hata. Ne yapmam lazım? Teşekkürler.
apesh1t Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Aralık 2015 Mesajlar 2.596 Çözümler 81 4 Şubat 2019 #2 İşletim sisteminiz nedir? DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal AMD sitesinden en güncel sürücüyü kurun. Radeon™ RX 470 Drivers & Support | AMD Son düzenleme: 4 Şubat 2019
İşletim sisteminiz nedir? DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal AMD sitesinden en güncel sürücüyü kurun. Radeon™ RX 470 Drivers & Support | AMD
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 4 Şubat 2019 #3 apesh1t dedi: İşletim sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba WİNDOWS 10 64 BİT. Format attım denedim yine düzelmedi. ''no amd graphics driver is installed or the amd driver is not functioning properly '' Şeklinde hata veriyor.
apesh1t dedi: İşletim sisteminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba WİNDOWS 10 64 BİT. Format attım denedim yine düzelmedi. ''no amd graphics driver is installed or the amd driver is not functioning properly '' Şeklinde hata veriyor.
Lerger98 Megapat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2019 #4 RX 570 Kod 43 Problemi - Technopat Sosyal Bu konuya bir bakar mısınız ?
C cool Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mart 2016 Mesajlar 1.842 Çözümler 3 4 Şubat 2019 #5 apesh1t dedi: İşletim sisteminiz nedir? DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal AMD sitesinden en güncel sürücüyü kurun. Radeon™ RX 470 Drivers & Support | AMD Genişletmek için tıkla... Bunları en az 10 sefer yaptım. Lerger98 dedi: RX 570 Kod 43 Problemi - Technopat Sosyal Bu konuya bir bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Bunuda deniyorum hemen. Lerger98 dedi: RX 570 Kod 43 Problemi - Technopat Sosyal Bu konuya bir bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Değerli kardeşim Allah razı olsun ekran kartını parçalama üzereydim. bu şekilde sorun çözüldü. Son düzenleme: 4 Şubat 2019
apesh1t dedi: İşletim sisteminiz nedir? DDU ile kurulu olan sürücüyü kaldırın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi - Technopat Sosyal AMD sitesinden en güncel sürücüyü kurun. Radeon™ RX 470 Drivers & Support | AMD Genişletmek için tıkla... Bunları en az 10 sefer yaptım. Lerger98 dedi: RX 570 Kod 43 Problemi - Technopat Sosyal Bu konuya bir bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Bunuda deniyorum hemen. Lerger98 dedi: RX 570 Kod 43 Problemi - Technopat Sosyal Bu konuya bir bakar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Değerli kardeşim Allah razı olsun ekran kartını parçalama üzereydim. bu şekilde sorun çözüldü.
Lerger98 Megapat Katılım 25 Kasım 2014 Mesajlar 48 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2019 #6 cool dedi: Bunları en az 10 sefer yaptım. Bunuda deniyorum hemen. Değerli kardeşim Allah razı olsun ekran kartını parçalama üzereydim. bu şekilde sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim adınıza hayırlı uğurlu olsun.
cool dedi: Bunları en az 10 sefer yaptım. Bunuda deniyorum hemen. Değerli kardeşim Allah razı olsun ekran kartını parçalama üzereydim. bu şekilde sorun çözüldü. Genişletmek için tıkla... Çok sevindim adınıza hayırlı uğurlu olsun.