selcuk1512 Hectopat Katılım 27 Şubat 2017 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2017 #1 3200 TL'lik butceyi hangi siteden toplamaliyim PC'yi? Parcalari; İ5 7500 islemci MSI b250 gaming anakart MSI RX470 ekran karti 8GB Kingston 2400 MHz'lik RAM Zalman z1 neo kasa 550 wat+80 plus guc kaynagi 120 GB SSD Hardiskkim elimde olan 1 TB'lik samsung USB SATA harddisk sokup kasaya sabitliyecem. İnventus'a cok güveniyorum. Sinerji ve itopya'yi fazla bilmiyorum. Hangisini tercih etmeliyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2017
3200 TL'lik butceyi hangi siteden toplamaliyim PC'yi? Parcalari; İ5 7500 islemci MSI b250 gaming anakart MSI RX470 ekran karti 8GB Kingston 2400 MHz'lik RAM Zalman z1 neo kasa 550 wat+80 plus guc kaynagi 120 GB SSD Hardiskkim elimde olan 1 TB'lik samsung USB SATA harddisk sokup kasaya sabitliyecem. İnventus'a cok güveniyorum. Sinerji ve itopya'yi fazla bilmiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?
Ertugrul_Serenli Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 27 9 Mart 2017 #2 Sinerji ve Ütopya güvenlidir. Teknobiyotik'den de alabilirsiniz.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2017 #3 Sinerji, İtopya, Teknobiyotik, Webdenal gibi yerlerden alabilirsiniz. Biraz araştırın güvenli yerler kendini belli eder zaten.
Sinerji, İtopya, Teknobiyotik, Webdenal gibi yerlerden alabilirsiniz. Biraz araştırın güvenli yerler kendini belli eder zaten.
nbistaken Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 74 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2017 #4 Ben Vatan Computer'i öneriyorum.
F Fatih Toprak Hectopat Katılım 31 Aralık 2016 Mesajlar 827 Makaleler 3 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2017 #5 Silinen üye dedi: Ben Vatan Computer'i öneriyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten almayıp mağazadan alacaksa Vatan' dan alsın. Ama internetten alacaksa neden Vatan' dan alsın ki ? Diğer sitelerden çok çok pahalı.
Silinen üye dedi: Ben Vatan Computer'i öneriyorum. Genişletmek için tıkla... İnternetten almayıp mağazadan alacaksa Vatan' dan alsın. Ama internetten alacaksa neden Vatan' dan alsın ki ? Diğer sitelerden çok çok pahalı.
nbistaken Hectopat Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 74 Yer Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2017 #6 Fatih Toprak dedi: İnternetten almayıp mağazadan alacaksa Vatan' dan alsın. Ama internetten alacaksa neden Vatan' dan alsın ki ? Diğer sitelerden çok çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Eğer olduğu şehirde varsa ordan alsın o zaman, doğru söylemişsin.
Fatih Toprak dedi: İnternetten almayıp mağazadan alacaksa Vatan' dan alsın. Ama internetten alacaksa neden Vatan' dan alsın ki ? Diğer sitelerden çok çok pahalı. Genişletmek için tıkla... Eğer olduğu şehirde varsa ordan alsın o zaman, doğru söylemişsin.
Ertugrul_Serenli Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 27 10 Mart 2017 #7 Vatan Computer mağazasında stok sınırlı olduğunu düşünüyorum. İtopya dan toplamak en mantıklısıdır çünkü diğerlerine göre daha ucuz satıyorlar
Vatan Computer mağazasında stok sınırlı olduğunu düşünüyorum. İtopya dan toplamak en mantıklısıdır çünkü diğerlerine göre daha ucuz satıyorlar