khalyy
Hectopat
- Ekran kartı
- RX 470
- Anakart
- A320M-K
- İşlemci
- R5 4650G
Arkadaşlar PES 2021 oynarken bir anda bilgisayar komple kapandı ve açılmadı, bende ısınmıştır diye bekledim hatta beklerken tüm tozları falan sildim. Bilgisayarı açmaya çalıştığımda sadece 1 saniye falan ışıklara ve fanlara elektrik geliyor ama hemen kapanıyordu geri, ekran kartının güç kablosunu çıkarttım ve öyle açtım bilgisayarı ve açıldı, ekran kartının güç kablosunu takınca bilgisayar açılmıyor.
Tuşa tıkladığım anda sadece bir saniye gidip geliyor. Bende şu an ekran kartını komple söktüm dahili ekran kartıyla sorunsuz çalışıyor. Sizce tam performans veren ekran kartı bir anda nasıl kapanıp tekrar açılmayacak hale geldi. Yanmış olabilir mi ya da PSU'dan gelen güç kablosunda sorun mu vardır sizce? Ekran kartı: Sapphire RX 470.
Tuşa tıkladığım anda sadece bir saniye gidip geliyor. Bende şu an ekran kartını komple söktüm dahili ekran kartıyla sorunsuz çalışıyor. Sizce tam performans veren ekran kartı bir anda nasıl kapanıp tekrar açılmayacak hale geldi. Yanmış olabilir mi ya da PSU'dan gelen güç kablosunda sorun mu vardır sizce? Ekran kartı: Sapphire RX 470.
Son düzenleyen: Moderatör: