RX 470 Sistem FPS Düşmesi

Demon Straw

Decapat
Merhaba arkadaşlar, yeni bir bilgisayar topladım yaklaşık 1 buçuk ay oldu ve 1 buçuk aydır bu sorunla uğraşıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videoda olduğu gibi FPS düşüşleri yaşıyorum, ekran kartı kullanımı %100'den %0'a kadar iniyor ve FPS düşüşleri yaşıyorum. Bu neden kaynaklanıyor olabilir ve bu sorunu nasıl çözebilirim, kullanımı sabitleme gibi bir program falan var mı?

Eklediğim resimde de sistem bilgileri var yardımcı olursanız sevinirim.

*RX 470 yazmışım RX 570 olacak.

Son düzenleme:
Darboğaz gözüküyor ilk olarak driver'ların güncelliğini kontrol edin özellikle ekran kartı, sonra arka planda çalışan gereksiz bütün uygulamaları kapatın ve oynadığınız oyunlarda grafik ayarlarını en sona ultraya alarak deneyiniz. Sorun hayla devam ediyorsa temiz format ve kurulum yapmanızı öneriyorum..

Dostum daha yeni format attım driverlar güncel oyunu ultraya aldığımda da aynı sorun var.

Çözünürlük düşük olduğu için darboğaz yaşıyorsunuz. 1080P altı çözünürlükte bu ikiliden verim alamazsınız. Ayrıca işlemci neden 3.5 GHZ'de çalışıyor? BIOS'tan game boost özelliğini aktif edin.

Evet ben fark etmemiştim video kayıt programında 1024p çözünürlükte olduğu gösteriliyor. 1080p monitöre geçilmeli.

Monitorum 1366x768 1920x1080 alınca da aynı sorun oluyor monitorum degistirirsem sorun düzelir mi?

Sadece tek bir oyunda mı oluyor bu sorun? İşlemciye yük bindiren oyunlarda test edin mümkünse. BF1, Witcher 3, Rainbow gibi oyunlarda.
Lol de bile ara sıra ufak takilmalar oluyor onları sen düşün.
BIOS'a baktım öyle bir özellik bulamadım dostum tam olarak nereden aktif edeceğim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…