The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 21 Ekim 2021 #21 Ne oldu hocam sattınız mı?
Fightermehmet Centipat Katılım 14 Temmuz 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ekim 2021 #22 Satmadıysanız ben alabilirim.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 21 Ekim 2021 #23 The Theseus dedi: Ne oldu hocam sattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam satmadım Dolar 11TL olacak diye söylentiler var biraz daha bekliyorum. Fightermehmet dedi: Satmadıysanız ben alabilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam biraz daha bekliyorum.
The Theseus dedi: Ne oldu hocam sattınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam satmadım Dolar 11TL olacak diye söylentiler var biraz daha bekliyorum. Fightermehmet dedi: Satmadıysanız ben alabilirim. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam biraz daha bekliyorum.
The Theseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2020 Mesajlar 7.213 Çözümler 11 Yer Nevşehir 21 Ekim 2021 #24 surafu dedi: Hayır hocam satmadım Dolar 11TL olacak diye söylentiler var biraz daha bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam alacağınız sistem daha çok artacak ama siz de haklısınız.
surafu dedi: Hayır hocam satmadım Dolar 11TL olacak diye söylentiler var biraz daha bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam alacağınız sistem daha çok artacak ama siz de haklısınız.
surafu Hectopat Katılım 31 Ağustos 2019 Mesajlar 1.017 Çözümler 4 21 Ekim 2021 #25 The Theseus dedi: Hocam alacağınız sistem daha çok artacak ama siz de haklısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam artık bilgisayar başına en fazla 2 saat oturabiliyorum TYT ve PMYO mülakatlarına hazırlanıyorum yani spordu test çözümüydü kurslardı vs zaman kalmıyor zaten o yüzden satmak istiyorum. Yani yeni sistem almayacağım.
The Theseus dedi: Hocam alacağınız sistem daha çok artacak ama siz de haklısınız. Genişletmek için tıkla... Hocam artık bilgisayar başına en fazla 2 saat oturabiliyorum TYT ve PMYO mülakatlarına hazırlanıyorum yani spordu test çözümüydü kurslardı vs zaman kalmıyor zaten o yüzden satmak istiyorum. Yani yeni sistem almayacağım.