F frknclnk Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #1 Bu bileşenleri toplamayi düşünüyorum sizce uyumlu ve iyi mi? Yorumlariniz için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2016
0lq Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #2 Anakartı Asus Pro Gaming seçebilirsin onun dışında HDD'yi WD Blue seçebilirsen daha iyi Seageteden çok şikayet var gerçekten.
Anakartı Asus Pro Gaming seçebilirsin onun dışında HDD'yi WD Blue seçebilirsen daha iyi Seageteden çok şikayet var gerçekten.
T torres888 Hectopat Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #3 0lq dedi: Anakartı Asus Pro Gaming seçebilirsin onun dışında HDD'yi WD Blue seçebilirsen daha iyi Seageteden çok şikayet var gerçekten. Genişletmek için tıkla... Asus Pro Gaming almayı düşünüyorum bazookadan fazlası nedir ikisi arasında kaldım.
0lq dedi: Anakartı Asus Pro Gaming seçebilirsin onun dışında HDD'yi WD Blue seçebilirsen daha iyi Seageteden çok şikayet var gerçekten. Genişletmek için tıkla... Asus Pro Gaming almayı düşünüyorum bazookadan fazlası nedir ikisi arasında kaldım.
0lq Hectopat Katılım 8 Haziran 2015 Mesajlar 199 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2016 #4 torres888 dedi: Asus Pro Gaming almayı düşünüyorum bazookadan fazlası nedir ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Soğutması, işlemci pin bağlantısının çok olması, Languard gibi artıları var vede biraz daha güncel bir kart.
torres888 dedi: Asus Pro Gaming almayı düşünüyorum bazookadan fazlası nedir ikisi arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Soğutması, işlemci pin bağlantısının çok olması, Languard gibi artıları var vede biraz daha güncel bir kart.
Barış Tolon Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2016 Mesajlar 7.566 Makaleler 10 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Aralık 2016 #5 İşlemciyi İ5 6400 veya 6402p yapıp rami 8 yapmanı öneririm. Ramler sonradan alınabilir sonuçta. Ayrıca seçtiğin anakart da gayet iyidir. Sistem onun dışında güzel.
İşlemciyi İ5 6400 veya 6402p yapıp rami 8 yapmanı öneririm. Ramler sonradan alınabilir sonuçta. Ayrıca seçtiğin anakart da gayet iyidir. Sistem onun dışında güzel.