RX 470 Sistem Video Çekerken Yeşil Ekran Sorunu

okanbey.35

Centipat
Merhabalar. Sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum AMD RX470 Nitro 4 GB 256 Bit ekran kartım var ekran kartının özelliği olarak video çekebiliyorum. Sorunsuz video çekiyordum birkaç ayarlarımı değiştirmek için Radeon ayarlarını komple sıfırladım bu sefer video çekiyorum ama yeşil ekran olarak kaydediyor sorunu nedir? Bilgisi olan varsa çok mutlu olurum sadece video çekerken sıkıntı yaşıyorum yoksa zarar görecek bir durum değil.
Saygılarımla.

Driver ı sitesinden ve güncel indir sorun devam ederse kayıt almakta olduğun programı değiştir sorun gene devam ederse driver ın stabil sürümüne önceki güncellemelerine geç

beta driver olduğundan yapıyor sorunu stable sürümüne geç ve ayarları fazla yüksek tutma yani 4k almaya calışma nvme ssd yok ise

Dediklerinizi yaptım öncesinde farklı programlar da denedim fakat bundan aldığım kaliteyi vermiyor ve sorunsuz çalışıyordu zaten sıfırlayınca gitti neden olduğu belirsiz yinede tavsiyeniz için teşekkürler
beta driver olduğundan yapıyor sorunu stable sürümüne geç ve ayarları fazla yüksek tutma yani 4k almaya calışma nvme ssd yok ise

4k almıyorum oyun içi alıyorum stabil ayarlar zorlama yok

denedim de hoşuma gitmedi bu program daha çok işimi görüyor ve çok iyi kalitesi var

Ayrıca OBS kaydı çok stabil görüntü kaybı olmuyor. AMD yazılımında ses bozulması ses ve görüntünün senkron bozukluğu gibi şeyler olabiliyor. En azından bende öyle oldu.

dediğiniz gibi ses problemi var ama görüntüde herhangi bir problem yok ve ses sorununu ise video çekerken ayrı ses kaydetme özelliğini kullanıyorum sorun yaşamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…