RX 470 sistemde oyun oynarken ekran arada beyaz oluyor

Lowlyy

Decapat
Daha fazla  
RAM
10
Ekran kartı
Rx 470
Anakart
GA-H61M-S2PV (rev. 2.2)
İşlemci
İ5 3470
Arkadaşlar eskiden bu konuyu açmıştım monitörden kaynaklı olduğunu sanmıştım fakat monitörden kaynaklı değilmiş. Geçen RDR2 oynarken bir anda aşadaki gibi oldu ekran aynı şekilde HDMI to VGA kablosunu çıkartıp taktım sorunum düzeldi. (oyunun arkada sesi geliyor ve oynayabiliyorum ama ekran beyaz oluyor) bu sorunun sizce sebebi nedir? Arada sıradada ekran cozunurlugu kendiliğinden bozuluyor yani arada ekran tam sığmıyor. Yarısı siyah kalıyor. Aynı şekil HDMI kablosunu cıkart tak yapıyorum düzeliyor.

IMG_j20250121_131634.jpg

Dosya Ekleri

• images_1737454569248 (1).jpeg
    images_1737454569248 (1).jpeg
    6,9 KB · Görüntüleme: 13
  • imagejbss (1) (1).jpeg
    imagejbss (1) (1).jpeg
    7,1 KB · Görüntüleme: 15
Ekran kartı son güncel seviyede ise geriye kalan kablolardan olabilir dönüştürücü ile kullanıyorsun sanırsam randıman da alamazsın pek, VRAM arızası vs değildir muhtemelen elinde başka ekran kartı var ise onunla dene bende de bu tür sorun vardı.

Ekran kartı son güncel seviyede ise geriye kalan kablolardan olabilir dönüştürücü ile kullanıyorsun sanırsam randıman da alamazsın pek, VRAM arızası vs değildir muhtemelen elinde başka ekran kartı var ise onunla dene bende de bu tür sorun vardı.

Ekran kartının sürümü güncel değil.

Elimde başkanir ekran kartı yok maalesef. Ve randımanda ne?

Uygulamasını indirin uygun driver kursun sistem ayrıca Windows sürümünü güncel tutun ikisini yaptıktan sonra kabloları değiştir olmuyorsa komple DDU ile sürücüleri kaldır yeniden kur baktın gene olmadı kartın ömrünü tamamlamıştır. Rx580 var bende

Uygulamasını indirin uygun driver kursun sistem ayrıca Windows sürümünü güncel tutun ikisini yaptıktan sonra kabloları değiştir olmuyorsa komple DDU ile sürücüleri kaldır yeniden kur baktın gene olmadı kartın ömrünü tamamlamıştır. RX 580 var bende.

Kartı geçenlerde 2.el bir şekilde aldım. VGA kablosunu değistim ondan kaynaklı değil. Aldığım 8pin biraz kalitesiz ondan kaynaklı olabilir mi yani tipkı plastik gibi hissettiriyor.

Elimde başkanir ekran kartı yok maalesef. Ve randımanda ne?

Kartı geçenlerde 2.el bir şekilde aldım. VGA kablosunu değistim ondan kaynaklı değil. Aldığım 8pin biraz kalitesiz ondan kaynaklı olabilir mi yani tipkı plastik gibi hissettiriyor.

Olabilir hocam PSU modeli nedir?

High Power HPC-350-102 350W (o karta 350W yetiyor arkadaştada aynı kart var 300W ile sorunsuz kullanıyor oda)

Hocam DDU ile sürücüleri silip tekrar kurun hazır olsun sorun devam ediyorsa kablolardan olabilir dedim onlardan değilse pin kabloların kalitesizliğinden olabilir kartın düzgün oturduğunada emin olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı