RX 470 sisteme donanım önerisi

fatihkurt88

Kilopat
Yer
Manisa
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Programcı, Tekniker, İşletmeci
Merhaba,
Elimde Sapphire Nitro Radeon RX470 8 GB ekran kartım var. Bir de Corsair H100 sıvı soğutucum var. Ekran kartım yeni sayılır fakat DDR3 anakartım arıza yaptı. Ben de toplamışken DDR5'lik sistem toplamak istedim, ileride ekran kartımı değiştiririm diye.

Üst tavsiyelerinde bu ürünler var. Acaba ekran kartıma bunlar nasıl olur? High Power 750W'lık Power var. Bu ürünler ekran kartım ile nasıl olur acaba? Ya da öneri olarak ne yapabilirim kafam çok karıştı. RAM'ler mesela Corsair daha mı iyi olur bu sisteme? Çok teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 3 parçaya göre bile 30K ve üstü bütçen var direk hazır alsana eldekileride satıp.
Evet amazon da 29.941,07 şu an itibari ile, ama 9 taksit yapmayı düşünüyorum. Tabi 3 4 bin lira civarı kasa da alacağım buna ek. Hazır sistemde tabi ek olarak ekran kartı ve power geliyor. Ama hazır sistemlerde parasına göre parçalar daha kalitesi düşmez mi bunlara göre ?

Evet amazon da 29.941,07 şu an itibari ile, ama 9 taksit yapmayı düşünüyorum. Tabi 3 4 bin lira civarı kasa da alacağım buna ek. Hazır sistemde tabi ek olarak ekran kartı ve power geliyor. Ama hazır sistemlerde parasına göre parçalar daha kalitesi düşmez mi bunlara göre ?
En fazla anakart A serisinden olur ya, oda çok kafaya takılacak mevzu değil.

En fazla anakart A serisinden olur ya, oda çok kafaya takılacak mevzu değil.
30 bin civarlara intel i5 ya da ryzen 5 serili toplama kasalar çıkıyor. Ramlar da DDR4lü 16GB larda. Ben ara sıra oyun oynasam da ileriye dönük olsun istiyorum. Yani bugüne kadar anakartım arıza yapmadıkça yıllarca kullanacağım. RAM ve işlemcide i7 ya da ryzen 7 altında olmasa iyi olmaz mı ?

30 bin civarlara intel i5 ya da ryzen 5 serili toplama kasalar çıkıyor. Ramlar da DDR4lü 16GB larda. Ben ara sıra oyun oynasam da ileriye dönük olsun istiyorum. Yani bugüne kadar anakartım arıza yapmadıkça yıllarca kullanacağım. RAM ve işlemcide i7 ya da ryzen 7 altında olmasa iyi olmaz mı ?
AM5 güçlü sistemler bulunur rahatlıkla 35K civarı rahat ol.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı