RX 470 Sisteme Tavsiyeler

piplup

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu sistemde şu daha iyi olur dediginiz şu an çıkan fiyattı da fazla arttırmayan bir öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim. Darboğaz olma ihtimali var mıdır ? Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim ona göre artık bu kasayı almak istiyorum. İyi forumlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harddiskin var sanırım. Bunun dışında 6500 yerine 6400 veya 6402p alıp ana kartını b150m bazooka yapmalısın. Ekran kartını Asus yerine Sapphire al. Eğer harddiskin yoksa SSD yerine harddisk takmalısın öncelikle. Darboğaz da olmaz. i3 6100 bile rx 480 ile çalışabiliyor.

Asus almana gerek yok fazladan pahalı 900 tl ye vatandan msi rx 470 alabilirsin. Ayrıca Anakartı B150m yapmanı tavsiye ederim.

Anakarti konuyu açtıktan sonra fark ettim ve bahsi geçen anakarti seçtim hdd hali hazırda var bro ondan ssd yazdim. 470 asus modeli nete özel sepete ekleyebiliyorsunuz. O yüzden onu ekledim yoksa msi alicagim 8 gb tahmini fiyat çıksın diye yaptım aralarında 30 lira fark var sadece tesekkür ederim yorumlarınız için toplayinca ayrı bir konu da performansını paylasirim umarım

Bende çok araştırıp benzer bir sistem topladım. Tüm derdim BF 1 oynamak. Ancak ayarlarım high da iken fps 20 lere kadar düşerken anca normal ayarlarda 50-60 ları görebiliyorum. Çok okudum çok sordum o değerlerin anormal düşük olduğunu düşünüyorum. Bir kaç kişi ANAKART'ın darboğaz yaptığını o ekran kartına o anakartın performansını kısıtlayabileceğinden bahsetti, bu şekilde olamayacağını söyleyende bir kaç kişi oldu.
Benim sorum başlık sahibi bu sistemi kurduysa aynı problemi yaşadımı ya da konu hakkında bilgi sahibi olan bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ?

Sistemim;

INTEL Core i5-6402P, up to 3.40 GHz, LGA1151, İşle
MSI B150 Gaming M3, Intel B150, LGA1151, DDR4, Ana
MSI Radeon RX 470 GAMING X 4G - 4GB GDDR5 256 Bit
CORSAIR Vengeance (CMK8GX4M1A2400C16), 8GB, DDR4-2
TOSHIBA OCZ TRION 150 (TRN150-25SAT3-240G), 2.5",
Aerocool 600w Power

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…