Sinan Fazbear Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2016 #1 Sistem toplayacağım ve DARK N10 gibi 5 fanlı bir kasa ve RX 470 gibi bir ekran kartım olunca overclock yapmak istiyorum. 1250 MHz'den kaç MHz'ye çıkarmamı önerirsiniz? 1310 falan düşünüyorum. Sizce ne kadar olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ekim 2016
Sistem toplayacağım ve DARK N10 gibi 5 fanlı bir kasa ve RX 470 gibi bir ekran kartım olunca overclock yapmak istiyorum. 1250 MHz'den kaç MHz'ye çıkarmamı önerirsiniz? 1310 falan düşünüyorum. Sizce ne kadar olmalı?
A7xfoREVer Kilopat Katılım 29 Temmuz 2016 Mesajlar 191 2 Ekim 2016 #2 Overclock performansı her kartta farklıdır, ben 1380 e çıkartabildim en fazla. İnternette 1420lere çıkartanlar var. Deneyerek bulabilirsiniz.
Overclock performansı her kartta farklıdır, ben 1380 e çıkartabildim en fazla. İnternette 1420lere çıkartanlar var. Deneyerek bulabilirsiniz.
Sinan Fazbear Megapat Katılım 29 Nisan 2016 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2016 #3 Sapphire alacağım zaten. NITRO soğutması oldukça güçlü olmuş. Gideceği kadar götürürüm bende. Peki siz bu OC sonrası kaç FPS artışı aldınız?
Sapphire alacağım zaten. NITRO soğutması oldukça güçlü olmuş. Gideceği kadar götürürüm bende. Peki siz bu OC sonrası kaç FPS artışı aldınız?
rhonie01 Kilopat Katılım 22 Aralık 2015 Mesajlar 630 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2016 #4 Sinan Fazbear dedi: Sapphire alacağım zaten. NITRO soğutması oldukça güçlü olmuş. Gideceği kadar götürürüm bende. Peki siz bu OC sonrası kaç FPS artışı aldınız? Genişletmek için tıkla... Önce bir kartı al. Kullandıktan sonra hız aşırtma kararını verirsin.
Sinan Fazbear dedi: Sapphire alacağım zaten. NITRO soğutması oldukça güçlü olmuş. Gideceği kadar götürürüm bende. Peki siz bu OC sonrası kaç FPS artışı aldınız? Genişletmek için tıkla... Önce bir kartı al. Kullandıktan sonra hız aşırtma kararını verirsin.