Xeon X3470 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #21 kandes2 dedi: Yanlış bilmiyorsam Hynix iyi OC olmuyor. Power limiti en sone çekip 25 Core clock, 75 Memory clock verip stabilite testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur değil mi? Stabilite testini nasıl yapabilirim? kandes2 dedi: Yanlış bilmiyorsam Hynix iyi OC olmuyor. Power limiti en sone çekip 25 core clock, 75 memory clock verip stabilite testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım onayladıktan sonra ekranda garip birşey oldu chipset arızası gibi bişey. Sonrasında düzeldi ? Dosya Ekleri +++.PNG 113 KB · Görüntüleme: 64
kandes2 dedi: Yanlış bilmiyorsam Hynix iyi OC olmuyor. Power limiti en sone çekip 25 Core clock, 75 Memory clock verip stabilite testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur değil mi? Stabilite testini nasıl yapabilirim? kandes2 dedi: Yanlış bilmiyorsam Hynix iyi OC olmuyor. Power limiti en sone çekip 25 core clock, 75 memory clock verip stabilite testi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğinizi yaptım onayladıktan sonra ekranda garip birşey oldu chipset arızası gibi bişey. Sonrasında düzeldi ?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Ekim 2020 #22 Xeon X3470 dedi: Doğrudur değil mi? Stabilite testini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. İlk deneme için +50 power limit vermeye gerek yok, +20 power limit yeter. OCCT 3D testi veya Heaven Benchmark yapabilirsiniz. Hatta şuan bir işlem yapmayın, 8X MSAA, tam ekran, ultra Heaven Benchmark yapıp aldığınız FPS değerine bakın, OC sonrası karşılaştırma yapın.
Xeon X3470 dedi: Doğrudur değil mi? Stabilite testini nasıl yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Doğrudur. İlk deneme için +50 power limit vermeye gerek yok, +20 power limit yeter. OCCT 3D testi veya Heaven Benchmark yapabilirsiniz. Hatta şuan bir işlem yapmayın, 8X MSAA, tam ekran, ultra Heaven Benchmark yapıp aldığınız FPS değerine bakın, OC sonrası karşılaştırma yapın.
Xeon X3470 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #23 kandes2 dedi: Doğrudur. İlk deneme için +50 Power limit vermeye gerek yok, +20 Power limit yeter. OCCT 3D testi veya Heaven Benchmark yapabilirsiniz. Hatta şu an bir işlem yapmayın, 8X MSAA, tam ekran, Ultra Heaven Benchmark yapıp aldığınız FPS değerine bakın, OC sonrası karşılaştırma yapın. Genişletmek için tıkla... Default ayarlarda değil mi?
kandes2 dedi: Doğrudur. İlk deneme için +50 Power limit vermeye gerek yok, +20 Power limit yeter. OCCT 3D testi veya Heaven Benchmark yapabilirsiniz. Hatta şu an bir işlem yapmayın, 8X MSAA, tam ekran, Ultra Heaven Benchmark yapıp aldığınız FPS değerine bakın, OC sonrası karşılaştırma yapın. Genişletmek için tıkla... Default ayarlarda değil mi?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Ekim 2020 #24 Evet, default ayarlarda yapın. Heaven Benchmark testini başlatınca sol üstte yazan ''Benchmark'' tuşuna basın, yoksa test bitmez. Birde test esnasında olan sıcaklıklara bakın.
Evet, default ayarlarda yapın. Heaven Benchmark testini başlatınca sol üstte yazan ''Benchmark'' tuşuna basın, yoksa test bitmez. Birde test esnasında olan sıcaklıklara bakın.
Xeon X3470 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #25 kandes2 dedi: Doğrudur. İlk deneme için +50 Power limit vermeye gerek yok, +20 Power limit yeter. OCCT 3D testi veya heaven Benchmark yapabilirsiniz. Hatta şu an bir işlem yapmayın, 8X MSAA, tam ekran, Ultra heaven Benchmark yapıp aldığınız FPS değerine bakın, OC sonrası karşılaştırma yapın. Genişletmek için tıkla... Discord var mı sizde?
kandes2 dedi: Doğrudur. İlk deneme için +50 Power limit vermeye gerek yok, +20 Power limit yeter. OCCT 3D testi veya heaven Benchmark yapabilirsiniz. Hatta şu an bir işlem yapmayın, 8X MSAA, tam ekran, Ultra heaven Benchmark yapıp aldığınız FPS değerine bakın, OC sonrası karşılaştırma yapın. Genişletmek için tıkla... Discord var mı sizde?
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Ekim 2020 #26 Kullanmıyorum.
Xeon X3470 Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2020 #27 kandes2 dedi: Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Testi FurMark ile yapsam olur mu? kandes2 dedi: Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de o Core voltage 50 yaptım 25 ve 75 verdikten sonra onayladım ekranda garip bir şey oldu düzeldi chipset arızasında olan garip şeyler oldu ama düzeldi.
kandes2 dedi: Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Testi FurMark ile yapsam olur mu? kandes2 dedi: Kullanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir de o Core voltage 50 yaptım 25 ve 75 verdikten sonra onayladım ekranda garip bir şey oldu düzeldi chipset arızasında olan garip şeyler oldu ama düzeldi.
kandes2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ocak 2020 Mesajlar 2.214 Makaleler 1 Çözümler 8 18 Ekim 2020 #28 Furmark testi yerine Heaven Benchmark öneriyorum. Core Voltage ayarını +50 yapınca bile ekranda çizgiler çıkıyorsa OC işine hiç girme derim. Zaten RX 400/500 serisi doğru düzgün OC olmuyor.
Furmark testi yerine Heaven Benchmark öneriyorum. Core Voltage ayarını +50 yapınca bile ekranda çizgiler çıkıyorsa OC işine hiç girme derim. Zaten RX 400/500 serisi doğru düzgün OC olmuyor.