B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 8 Mayıs 2021 #1 Merhaba, Valorant oynuyordu,m bilgisayarımda çizgiler çıktı, ardından PC gitti. Bu sorun 7-8 aydır var ama ilk defa sürücüsü gitti. PC'yi kaç kez yeniden başlattım, hiçbir işe yaramadı. Nasıl çözebilirim?
Merhaba, Valorant oynuyordu,m bilgisayarımda çizgiler çıktı, ardından PC gitti. Bu sorun 7-8 aydır var ama ilk defa sürücüsü gitti. PC'yi kaç kez yeniden başlattım, hiçbir işe yaramadı. Nasıl çözebilirim?
ReznooW Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2017 Mesajlar 7.550 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayarcı 8 Mayıs 2021 #2 Masaüstü geliyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS B bugragtr20 Kilopat Katılım 27 Temmuz 2019 Mesajlar 510 8 Mayıs 2021 #3 ReznooW dedi: Masaüstü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor masaüstünü kullanabiliyorum ama driver çalışmıyor sağ tık yapınca felan gözükmüyor ve pc 30 fps gibi Artı 0 Eksi
ReznooW dedi: Masaüstü geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor masaüstünü kullanabiliyorum ama driver çalışmıyor sağ tık yapınca felan gözükmüyor ve pc 30 fps gibi