RX 470 Üzerine 800-1000 TL İşlemci ve Anakart Önerisi

Melihycl

Kilopat
Daha fazla  
Dün itibariyle RX 470'imi almıs bulunmaktayım. Tabi su an elimdeki A8 5600K'nın yetersiz olduğunu biliyorum.
Bu yüzden işlemci ve anakart tavsiyesi almak istiyorum. Ryzen 3 1200 ve B450 düşünüyordum fakat ne kadar ben düşünmesem de çevremdeki insanlar ısrarla Intel sistem kurulmalı demekte. Bütçem 800-1000 lira civarı. İkinci el de alabilirsem alacağım bunu da hesaba katarak yorumda bulunursanız çok mutlu olurum. Teşekkürler.

bu iki ürünü alabilirsin. toplamda 1010tl yapıyor

Ha çok özür dilerim, ben elimdeki RAM'in DDR 3 olduğunun farkında değildim. Evet RAM'da listeye dahil RAM + anakart + işlemci bütçem çok düşük farkındayım o yüzden bir yanında parçalarda uygun ikinci el var mı bakacağım.

Elinizde DDR4 RAM var mı? Yoksa, yeni nesil sistem için RAM de almanız gerekecek.
Tavsiyelerinizi bekliyorum ustalar
Xeon sistem kur tavsiyeside aldım x3440 ve 5460 yönünde ne kadar doğru olur acaba
@elektrikci
@Silinen üye
Tavsiyelerinizi bekliyorum ustalar

Xeon sistem kur tavsiyeside aldım x3440 ve 5460 yönünde ne kadar doğru olur acaba

@Silinen üye
@Skyline34

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…