Bu bilgisayarı toplamak istiyorum da sizce bir sorun çıkarır mı?
RAM'lar vatandan alınacak o da: CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL14 Sıngle RAM
Kasa miniATX yani aldığınız o büyükçe ekran kartı büyük ihtimal sığmayacak. 7.Nesil i3'ler düşündüğüm kadar pahalı çıkmadılar ona da bir bakabilirsiniz. Kasa ve güç kaynağı için Aerocool Gt Black Edition bakabilirlisiniz.
Kasa miniATX yani aldığınız o büyükçe ekran kartı büyük ihtimal sığmayacak. 7.Nesil i3'ler düşündüğüm kadar pahalı çıkmadılar ona da bir bakabilirsiniz. Kasa ve güç kaynağı için Aerocool Gt Black Edition bakabilirlisiniz.
Kasadan kasaya değişiklik gösterir ama çok azı tam boyut bir ekran kartı destekler. Ben de o yüzden büyük ihtimal dedim. Ve eğer miniATX bir kasa alıyorsanız referans tasarım olan kartı almanızı tavsiye ederim, kartın sıcaklığını doğrudan kasa dışına taşıdığı için.
Kasadan kasaya değişiklik gösterir ama çok azı tam boyut bir ekran kartı destekler. Ben de o yüzden büyük ihtimal dedim. Ve eğer miniATX bir kasa alıyorsanız referans tasarım olan kartı almanızı tavsiye ederim, kartın sıcaklığını doğrudan kasa dışına taşıdığı için.
Peki şimdi akakce'den bakıyorum RX 480'in bir sürü farklı versiyonu var 4 GB versiyonlarına bakıyorum, biri 1030 lira diğeri 1180 lira aralarındaki tek fark soğutucumu ?
Marka farkı olabilir. Sapphire ucuz olur genelde. Her hangi bir markayi alabilirsiniz ama eger normal boyutta bir kasa alacaksanız ben MSI oneririm. Diğer markalardan kesinlikle daha iyi diyemem ama kişisel olarak hem markayı hem de ürünü seviyorum. Bütçe kısıtlı ise Sapphire'de tercih edilebilir tabii.