Kasa miniATX yani aldığınız o büyükçe ekran kartı büyük ihtimal sığmayacak. 7.Nesil i3'ler düşündüğüm kadar pahalı çıkmadılar ona da bir bakabilirsiniz. Kasa ve güç kaynağı için Aerocool Gt Black Edition bakabilirlisiniz.
Hocam kasayı görmediğinizi varsayarak bildirmek isterim ki ekran kartı içım ayrılan kısım 320 mm ve benim alacağım ekran kartı 276 mm olması lazım. Şimdi bana söyler misiniz bu kasa bana herhangi bir açıdan sorun yaratır mı?
Evet kasaya bakmamıştım, şimdi baktım. 166mm yükseklikte ve 320mm uzunlukta kart takabilirsiniz. MSI GamingX Rx470 4GB kartı 140mm yüksekliğe sahip o sebeple rahatlıkla kullanabilirsiniz ama kasanın içi çok büyük olmadığından ve kaç fan ile kullanacağınızı bilmediğimden ben referans tasarım kartın, işlemci ve hatta diğer parçaların sıcaklığı için daha uygun olacağını düşünüyorum. Siz kasa fan sayısını artıracak iseniz o da bir problem yaratmayacaktır.
Sıcaklık olarak da hiç fan yoksa ya da bir fan varsa biraz sıkıntı yaratır ama 1 içeri 1 egzoz fan ile de kullanabilirsiniz diye düşünüyorum istediğiniz kartı.
Evet kasaya bakmamıştım, şimdi baktım. 166mm yükseklikte ve 320mm uzunlukta kart takabilirsiniz. MSI GamingX Rx470 4GB kartı 140mm yüksekliğe sahip o sebeple rahatlıkla kullanabilirsiniz ama kasanın içi çok büyük olmadığından ve kaç fan ile kullanacağınızı bilmediğimden ben referans tasarım kartın, işlemci ve hatta diğer parçaların sıcaklığı için daha uygun olacağını düşünüyorum. Siz kasa fan sayısını artıracak iseniz o da bir problem yaratmayacaktır.
Sıcaklık olarak da hiç fan yoksa ya da bir fan varsa biraz sıkıntı yaratır ama 1 içeri 1 egzoz fan ile de kullanabilirsiniz diye düşünüyorum istediğiniz kartı.
hocam kasanın beğendiğim kısmıda burasi ekran kartının hemen önünde fan var ve işlemcinin hemen yanında bir fan daha var zaten ben kasanın kapağını açık kullanmak istiyorum fazla tozlanma olmaın diye