RX 470 vs GTX 1050 Ti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
DX 11 ve DX 12'de bariz şekilde RX 470 daha iyi, sallama konuşmayın. İki kartın GPU güçleri arasında çok fark var, gelip DX 11'de Nvidia daha iyi diyor, şaka gibi gerçekten.
Videolu bir şekilde kanıtınız varmı? Bariz öndeymiş. Ortalık velet. Gelene geçene muhalefet olun. Adam ondan bundan duyduğu bilgilerle bana kafa tutuyor. Ben sadece DX11'de Nvidia, DX12'de AMD dedim. Dx11'de GTX 1050 Tİ veya DX12'de RX 470 diye bir şey yazmadım. Genel olarak yazdım.

Daha pahalı olmasına rağmen mi peki?
Bana bütçe vermediniz? Fiyatı göz önünde bulundurmamı istemediniz?

Konuya göre cevap ver o zaman. Son çıkan DX11 oyunlarda bile AMD neredeyse kapattı farkı. Hatta bazı DX11 oyunlarında bile geçtiği oluyor.

Konuya göre cevap ver o zaman. Son çıkan DX11 oyunlarda bile AMD neredeyse kapattı farkı. Hatta bazı DX11 oyunlarında bile geçtiği oluyor.
Siz söylüyorsunuz farkı kapattı diye. Bundan birkaç ay önce de öyle miydi?

Kardeş babanızın firması gibi AMD'ye kökten bağlanmışsınız. Nereden geliyor bu fanboyluk anlamıyorkumki?

Kapattıysa o zaman neden halen daha "DX11'de Nvidia" diyorsun?

@Streak of Lightning O üslubunu düzelt önce, sana muhalefet olan herkese velet mi diyorsun? Diyor ben orada DX 11 derken GTX 1050 Tİ'yi kastetmedim, bu konu iki kart kıyaslaması hakkında. Sen direk olarak bu iki modele hitaben yazdın.
@Janissary DX 11, AMD'nin yakalayıp yakalamadığı model farklarıyla ilgilidir. GPU gücü fazla olan DX 11'de daha iyi olur. Örneğin R9 380, GTX 960 modelinden DX 11'de de daha iyi, bu durum kartlara göre değişir. DX 12'de AMD'nin avantajının olduğu doğru, DX 11'de Nvidia daha iyi diye bir durum yok. Bu durum modeller arası performanslara göre değişiyor.

MSI GTX 1050 Ti Gaming X 4 GB Review

Fanboyluğun kralını sen yapıyorsun.

Estağfurullah siz ikiniz varken bana fanboyluk mu düşer. Modeller arası performans değişiyor deyip de yine muhalefet olmak. Benim dediğimi kopyala yapıştır. Neyse. Şuan piyasadaki oyunların çoğunun Nvidia tabanlı olduğunu umarım biliyorsunuzdur. Kolay gelsin

@Streak of Lightning Evet modeller arası durum değişiyor, fanboy olduğun için kartlar hakkında bilgin yok. Hade 1050 Tİ, DX 11'de R9 380X modelini geçsinde görelim bakalım.

Görende diyecek DX 11 Nvidia için çıkarılmış, hangi karttın GPU gücü ve performansı daha iyiyse DX 11'de otomatik olarak öne geçiyor, mesela GTX 1050 GPU gücü olarak RX 460'dan iyi ve bu APİ'de de daha iyi performans alıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…