RX 480 4 GB vs RX 480 8 GB

Barrybee

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar RX 480 4 GB ile Ryzen 5 1600 ya da RX 480 8 GB Ryzen 5 1400 düşünüyorum. 1080p oyun için hangisi daha iyi olur ve RX 480 için en iyi marka hangisi F/P açısından cevaplarsanız sevinirim.

Nitro, Gaming X veya Strix serisinden dilediğini alabilirsin. İ7 4770 ile Nitro 4 GB modelini kullanıyor arkadaşım. Güzel kombin olmuştu.
Acaba işlemciyi bir tık arttırıp ekran kartını 4 GB almak mı daha iyi olur yoksa işlemciyi bir tık azaltıp ekran kartını 8 GB almak mı?

VRAM aşımında belleklerden telafi eder ekran kartın. Kaldı ki 4 GB VRAM, RX 480 için oldukça yeterlidir. Piyasadaki oyun motorları 1080P'de 4 GB VRAM'i aşamıyor kolay kolay. Aşsa bile ekran kartınız onu o kadar hızlı işliyor ki yaşayacağınız 3-4 FPS kaybı gözünüzü rahatsız etmiyor.

8 GB alıp Ryzen 1500 ile devam edeyim o zaman daha hoş olur satarken bana en ucuz anakart ve RAM konusunda yardım eder misiniz?

VRAM okadarda önemli değil aslında ama 8GB tabiki daha iyidir.

RAM 8 GB 2600 MHZ düşünüyodum. Ne kadar farkeder?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…