KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #11 Eklemeyi unuttum, BIOS güncellemesi de yapılmalıdır. Lütfen buna çok dikkat edin.
1 121228 Megapat Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 2.811 Makaleler 10 Çözümler 7 30 Mayıs 2017 #12 KLETHRA dedi: Eklemeyi unuttum, BIOS güncellemesi de yapılmalıdır. Lütfen buna çok dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Bios hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.Beni biraz bu konuda aydınlatırmısınız nedir bu ve Bios nasıl yapılır ?
KLETHRA dedi: Eklemeyi unuttum, BIOS güncellemesi de yapılmalıdır. Lütfen buna çok dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Bios hakkında pek bir bilgiye sahip değilim.Beni biraz bu konuda aydınlatırmısınız nedir bu ve Bios nasıl yapılır ?
KLETHRA Megapat Katılım 21 Şubat 2017 Mesajlar 867 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2017 #13 Aşağıda rehberi paylaştım, size yardımcı olacaktır. Buyrun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Aşağıda rehberi paylaştım, size yardımcı olacaktır. Buyrun; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Gafa Megapat Katılım 20 Nisan 2017 Mesajlar 434 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer KOCAELİ / ANKARA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Harita Mühendisi 30 Mayıs 2017 #14 Windows'a 500TL vermene gerek yok. Microsoft Windows 10 Professional 32-64 Bit Orjinal Lisans Türkçe - n11.com
Windows'a 500TL vermene gerek yok. Microsoft Windows 10 Professional 32-64 Bit Orjinal Lisans Türkçe - n11.com