RX 480 85 derece olma sonrası görüntü gitme

ByKemalDD

Hectopat
Yer
Merzifon/Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilikde Prof.
Kullandığım Asus ROG STRIX RX 480'de CW ve 85 derece ısıya geldiğinde fanların son hız çalışma sorunu var ve fanlar son hız çalışınca ekrandan görüntü gidiyor ama kasa çalışmaya devam ediyor. Kasanın tek tarafı açık halde kullanıyorum. Sizce garantiye göndermem mi lazım yoksa başka çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
CW sorunu yüksek fps aldığınız zamanlarda ortaya çıkıyor ise sorun değil. Crimson ayarlarında monitörünüzün tazeleme hızına ayarlayın. 85 derecede fanların %100 çalışması normal çünkü zaten ekran kartı max 90 dereceye ayarlı. Ayrıca ben dibine kadar overclock yaparak uzun süreli kullanımda 75 dereceyi geçiremedim siz nasıl 85 derecede kullanıyorsunuz kasa içi hava akışını iyi ayarlamanızı tavsiye ederim.

Büyük ihtimal yeni gelen kartta sorun olmaz ben Asus'u severim sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama tek sıkıntı değişim raporu 10 günde çıkıyormuş zaten aldığımdan beri de doğru düzgün tat alamadım iyice soğudum bilgisayar işinden sağolsun bir kart nelere kadir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı