RX 480 CrossFire Desteği?

Yer
Şanlıurfa
Daha fazla  
Meslek
Eğitimci
Arkadaşlar MSI RX 480 8 GB ekran kartına. Herhangi bir marka RX 480 4 GB CF yapılabilir mi? Gidip MSI Armor 4 GB alınsa sorun olur mu? MSI Armor 8 GB mı almak mı lazım? RX 470 ile RX 480 CF oluyormuş diye durdum. Bilgilerinizden yararlanalım.

AMD ekran kartlarında aynı mimariyi kullanan farklı model kartları CF yapabilirsin.

@MF @Recep Baltaş @Ali Güngör @Mehmet Melik Arslan Sosyal da üst kısımdaki Hepsiburada reklamı nedeniyle konu sayfalarının üst kısımları ve konu linkilerinin üst kısımları görünmüyor, konu linkteki konuyu açan kişinin mesajının çoğu görünmüyor, bilginize, konu dışı bölümüne konu açamadım bu sorun ile ilgili olarak mecburen buraya yazdım.

Son düzenleme:
Malum vega beklemekten bir hal oldum. Bende 3 haftalık vatan bilgisayar garantili bir MSI RX480 8 GB kartı 1050 TL ye aldım. Sıfır yani. 4K monitörüm ile açıkçası Witcher 3 ultra bir kaç ayar kısarak 30 FPS üstü oynuyorum. Bir tane de armor alıp CF almayı düşündüm. Aslında oyun zerre kasma yok keşke video çekmeyi bilsem de atabilsem. 4K için orta seviye benim için. Aşağıdaki gibi ayarlarım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…