Geçen cumartesi Hepsiburada'dan aldığım MSI Gaming X RX 480 4 GB geldi ve kullanmaya başladım. Ancak aldığım günden başlayarak iki kez siyah ekran geldi ve sürücü yanıtlamayı kesti hatası verdi. Birkaç kere de tüm ekranı kaplayan kareler çıktı. Sürücülerin hepsi güncel, bilgisayarı zaten daha kullanmaya başlayalı 2 hafta oldu. Bütün parçalar yeni. Belki monitörle gelen HDMI kablosu uyduruktur diye bugün farklı sleeve'li bir Philips HDMI kablo aldım. Unigine benchmark'ı çalıştırdım tam bitti, programdan çıktım. Birkaç saniye sonra yine kareler belirdi bu sefer bilgisayar dondu, yeniden başlatmak zorunda kaldım.
Ekran kartı gelene kadar 1 hafta kadar onboard GPUu'yu kullanmıştım. Ne donma oldu ne de kareler çıktı. Artık bugün de tekrarlayınca iyice ekran kartından şüphelenmeye başladım. Gözardı edilebilecek bir tarafı yok. Zamanla her gün donabilir de. Bozuk olup olmadığını anlamam için denemem gereken başka bir şey var mıdır? Güç kaynağı Seasonic 620W bu arada. İade süresi geçmeden yenisiyle değiştirmek istiyorum bozuksa.
Ekran kartı gelene kadar 1 hafta kadar onboard GPUu'yu kullanmıştım. Ne donma oldu ne de kareler çıktı. Artık bugün de tekrarlayınca iyice ekran kartından şüphelenmeye başladım. Gözardı edilebilecek bir tarafı yok. Zamanla her gün donabilir de. Bozuk olup olmadığını anlamam için denemem gereken başka bir şey var mıdır? Güç kaynağı Seasonic 620W bu arada. İade süresi geçmeden yenisiyle değiştirmek istiyorum bozuksa.
Son düzenleyen: Moderatör: