RX 480 ekran kartı sinyal yok hatası

Şimdi görüntü vermiyor mu?
görüntü vermiyor ancak anydesk uygulamasına telefonumdan bilgisayarımı kontrol etmek için girdiğimde 1 saniye görüntü veriyor sonra donuyor. Çık gir yapa yapa bu ekrana geldim ama çok zor yaptım.

Bana kalırsa ekran kartında sorun var, PEG seçiliyken görüntü vermesi lazım, siz yine de anakarttan görüntü alıp BIOS'a girin, boot kısmında CSM veya PCI-e ayarı var mı bakın.
Çok az şey bildiğimi biliyordum ama sizin gibisini de hiç görmedim.
İn misin cin misin üstad?
Çırak alıyor musun?

Bana kalırsa ekran kartında sorun var, PEG seçiliyken görüntü vermesi lazım, siz yine de anakarttan görüntü alıp BIOS'a girin, boot kısmında CSM veya PCI-e ayarı var mı bakın.
hocam sorunu hallettim. Tamamen amdnin birazcık kötü driverlarından kaynaklıymış. Spacedesk uygulamasından girince düzeldi. teşekkürler yardımlarınız için. @Marix @dolob

Kart aygıt yöneticisinde görünmüyordu, donanım olarak yok yani, sürücü sorunu olamaz.
attığım ekran görüntülerinde sürücü ile ilgili bir problemmiş gibi gözüküyor.

@Marix reisim bir bakar mısın rica etsem bende de bu sorundan var yardımcı olmanı rica ediyorum müsaitseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…