RX 480 için Güç Kaynağı Önerisi

ozanercann

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben her zaman gereğinden biraz daha fazla güç kaynağı tavsiye ederim çünkü ileriye dönük ve kaliteli bir yatırım olur. Örneğin 500W bir güç kaynağı 300W vermek için gücünün %60 kadarını kullanıyor diyelim ama 750W bir güç kaynağı gücünün %45 civarını kullanır hem daha az ısınır hem daha az fan gürültüsü çıkartır buda sisteminizi daha mutlu eder. Ayrıca 30 Tl daha fark verip daha kaliteli bir güç kaynağı satın almış olursunuz.
Highpower High Power 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı (H12S) HPG-750BR-H12S Güç Kaynağı Ünitesi

Ben her zaman gereğinden biraz daha fazla güç kaynağı tavsiye ederim çünkü ileriye dönük ve kaliteli bir yatırım olur. Örneğin 500W bir güç kaynağı 300W vermek için gücünün %60 kadarını kullanıyor diyelim ama 750W bir güç kaynağı gücünün %45 civarını kullanır hem daha az ısınır hem daha az fan gürültüsü çıkartır buda sisteminizi daha mutlu eder. Ayrıca 30 Tl daha fark verip daha kaliteli bir güç kaynağı satın almış olursunuz.
Highpower High Power 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı (H12S) HPG-750BR-H12S Güç Kaynağı Ünitesi
600W 80+ Plus Güç kaynakları varken bunların kullanılması kesinlikle israf olur. Hatta 550W bile fazla gelebilir.

Yazdıklarınızı anladım fakat 600W bile fazla gelecektir diyorum o yüzden 750W fazla kaçıyor ama tabii ki de gücünün daha azını harcayacak fiyatı uygunsa eyvallah alsın ama benim de tercihim 600W.

Bütçem 250 lira arkadaşlar ekran kartı , kasa ve güç kaynağı alacağım için üstüne çıkamıyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı