WafteL Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #41 realangeris dedi: teşekkürler sisteme yük bindiğinde ve ya sistem açıldığında ekran kartından cız cız die kesilen bir ses var neden acaba Genişletmek için tıkla... Sisteme yük bindiğinde "cızz" diye ses geliyorsa bu bobin vızıltısıdır. Normaldir ve bir sorun çıkartmaz.
realangeris dedi: teşekkürler sisteme yük bindiğinde ve ya sistem açıldığında ekran kartından cız cız die kesilen bir ses var neden acaba Genişletmek için tıkla... Sisteme yük bindiğinde "cızz" diye ses geliyorsa bu bobin vızıltısıdır. Normaldir ve bir sorun çıkartmaz.
R realangeris Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #42 WafteL dedi: Sisteme yük bindiğinde "cızz" diye ses geliyorsa bu bobin vızıltısıdır. Normaldir ve bir sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... video atıyorum yük bindiğinde ondan sonra bilgisayar açıldığında cız cızz die ses çıkarıyor kesik kesik korktum bi an WafteL dedi: Sisteme yük bindiğinde "cızz" diye ses geliyorsa bu bobin vızıltısıdır. Normaldir ve bir sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Watch IMG_3879 | Streamable kontrol edermisiniz
WafteL dedi: Sisteme yük bindiğinde "cızz" diye ses geliyorsa bu bobin vızıltısıdır. Normaldir ve bir sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... video atıyorum yük bindiğinde ondan sonra bilgisayar açıldığında cız cızz die ses çıkarıyor kesik kesik korktum bi an WafteL dedi: Sisteme yük bindiğinde "cızz" diye ses geliyorsa bu bobin vızıltısıdır. Normaldir ve bir sorun çıkartmaz. Genişletmek için tıkla... Watch IMG_3879 | Streamable kontrol edermisiniz
WafteL Picopat Katılım 20 Haziran 2024 Mesajlar 563 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #43 realangeris dedi: video atıyorum yük bindiğinde ondan sonra bilgisayar açıldığında cız cızz die ses çıkarıyor kesik kesik korktum bi an Watch IMG_3879 | Streamable kontrol edermisiniz Genişletmek için tıkla... Bu ses daha çok bir şeyin bir şeye sürtme sesine benziyor. Fanlardan geliyor olabilir.
realangeris dedi: video atıyorum yük bindiğinde ondan sonra bilgisayar açıldığında cız cızz die ses çıkarıyor kesik kesik korktum bi an Watch IMG_3879 | Streamable kontrol edermisiniz Genişletmek için tıkla... Bu ses daha çok bir şeyin bir şeye sürtme sesine benziyor. Fanlardan geliyor olabilir.
R realangeris Femtopat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #44 WafteL dedi: Bu ses daha çok bir şeyin bir şeye sürtme sesine benziyor. Fanlardan geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır kontrol sağladığımda biryere sürtmüyor ben işlemci fanına sürttüğünü düşündüm ama kabloyu kaldırmama rağmen böyle bir ses var
WafteL dedi: Bu ses daha çok bir şeyin bir şeye sürtme sesine benziyor. Fanlardan geliyor olabilir. Genişletmek için tıkla... hayır kontrol sağladığımda biryere sürtmüyor ben işlemci fanına sürttüğünü düşündüm ama kabloyu kaldırmama rağmen böyle bir ses var