Reis darboğaz yapmaz aklın kalmasın. Çok güçlü kalıyor işlemciniz ekran kartı yanında.Reis benim PC de de R5 5600X 4060 Ti 16 GB VRAM var. İkinci kasa geldi içinde var hazır ekran kartı, işlemcisi kötü.
Reis ciddi soruyorum gerçekten.
Hiç yapmaz.RX 480 4 GB ekran kartına 13400F veya Ryzen 5 5600X darboğaz yapar mı?
Hiç yapmaz.
Eminim. Aynı işlemciyi @1Ryomen Sukuna arkadaş 4070 Ti Super ile kullanıyorEmin misiniz? Eski bir ekran kartı VRAM da düşük Online oyunları oynayacagım işlemci baskın olan yine sorayım dedim foruma.
Bak neyle kullanıyorum![]()
Eminim. Aynı işlemciyi @1Ryomen Sukuna arkadaş 4070 Ti Super ile kullanıyor![]()
Hocam hiç bir şey anlamadım valla.Reis benim PC de de R5 5600X 4060 Ti 16 GB VRAM var. İkinci kasa geldi içinde var hazır ekran kartı, işlemcisi kötü.
Reis darboğaz yapmaz aklın kalmasın. Çok güçlü kalıyor işlemciniz ekran kartı yanında.Reis benim PC de de R5 5600X 4060 Ti 16 GB VRAM var. İkinci kasa geldi içinde var hazır ekran kartı, işlemcisi kötü.
reis diuom ki seninkine benzer sistemim var zatenHocam hiç bir şey anlamadım valla.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.