RX 480 Marka Onerisi

Dostum alacağın ekran kartı veya başka bir bileşen yurt dışından alsanda kdv eklenmeden gösterilir ve satın alma işleminin en sonunda kdv eklenir buda Türkiye fiyatına denk geliyor garantiside buradan Almanya'dan alıcaksın belki bozulacak geri orayamı götüreceksin?

Cezaliydim yazamadim, arastirmadan neden yaziyorsunuz ki? Amazon.com ile .de farkli. Amazon.de Turkiye destegi baslatildi. Sepette ve urunlerse gozuken fiyata gumrugu VS.'si dahil. KDV ise sepette gozuken fiyata Almanya KDV'si dahil. Odeme ekraninda Almanya KDV'si cikarilip Turkiye KDV'si ekleniyor. Yani odeme ekraninda sepettekinden 15-20 Euro daha fazla veya daha az odersiniz (Urune gore degisir.).

Bence biraz daha bütçeni fazlalaştır. Al asus strix rx480. Koy kafanı koltuğa. Ben öyle yaptım ve çok memnunum.

Param olmadigindan degil, XFX daha pahali hatta. Neden Strix veya MSI secmedigimi yazdim, bir daha okuyun.

AMD tarafında herkes fiyata oynuyor zaten, kaliteye değil. Sonra AMD'nin marka kalite algısı düşüyor. XFX, Tayvan üçlüsünün kalitesinde olmasa da PowerColor ve Sapphire'den daha iyidir.
Tayvan uclusu ne oluyor? Birisi MSI digeri Asus peki 3.'su?

XFX ve ya Powercolor kesinlikle. Hangisi ucuzsa onu alın bir de.

@Ali Güngör Hocamizin mesajini okumadin sanirim. Turkiye'de ayni fiyattalarken MSI veya Asus almak daha mantikli. Ama Tayvan 3'lusundeki 3.'yu hala anlamadim. Gigabyte mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…