RX 480 marka seçimi

Sapphire fiyat olarak hem en uygunu olacak hem de en kalitelisi. Teknik servis olarak MSI gibi servis point ile iş ortaklığı var kafanız rahat olsun.

200$ deniyor siz burada 950-1000 TL diyorsunuz ya. En fazla 850 TL. Buda en fazlası.

GTX 1070'e 300$ deniliyordu. Açıp bak bir fiyatına, 2000 TL' ye dayanmış. Burası Türkiye. Bilmem anlatabildim mi?

Sapphire fiyat olarak hem en uygunu olacak hem de en kalitelisi. Teknik servis olarak MSI gibi servis point ile iş ortaklığı var kafanız rahat olsun.

Katılıyorum kaliteli. Ayrıca Sapphire, yurtdışında en pahalısı, Türkiye'de fiyatları ucuz. Bunuda belirtmekte fayda var.

Kaç mhz de çalışıyor kartın?
Bellek Hızı5600 MHz
Çekirdek Hızı1020 MHz
[TBODY] [/TBODY]
Nasıl geldi ise öyle kullanıyorum hız aşırtmaya gerek duymadım ama bir kaç defa yükseltme yaptım kısa süreli baktım pek fark yok oyunlarda stok ayarlara döndüm yükte 65 -75 derece arası değişiyor sıcaklıklar.

R9 380 nitro kullanıcısıyım 8 aydır ve beni aldığımdan beri üzmedi. Sapphire tercih edebilirsiniz.

200$ deniyor siz burada 950-1000 TL diyorsunuz ya. En fazla 850 TL. Buda en fazlası.
200 dolar olan 4GB'lık modeli. Ki emin olun o da 800'ün üzerinde olur. Neden mi? Tabiki de vergiler ve satıcıların kar marjı.

Neye göre en kaliteli veya kalitesiz Saphire anlamak mümkün değil. Arkadaşım kart bir çıksın bütün markalar bir ortaya kendi özel sürümlerini çıkarsın.
Ondan sonra alırsın hepsini karşına saat hızı, gpu hızı, soğutması, servisi birde bunların yanına bütçeni koyarsın aralarından seçersin.
Her kartta en iyi işi çıkaran firma değişebiliyor.Daha çıkmamış karta ondan al bundan al diyorsunuz.

Nvidia da evga ne ise amd de sapphire odur. Amd de msı ve asus, sapphire den daha çok sorun çıkarıyor. 200 ve 300 serisinde asus vram sorunları, msı ısınma ve gpu hız sorunları çok fazla idi.

Bende de Sapphire R9 270 Vapor-X var. 270 olmasına karşın baz frekansı 1000 mhz. 1200 mhz ye kadar stabil çıkıyor kart. Oc ile 70 dereceyi geçmiyor. Zaten kart full metal sadece fanlar plastik. Ben seninki ni de vapor-x serisi sandım, o yüzden sordum. Dedim benimki 1000 mhz ise 270x 1100 felandır diye, üstüne de oc

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…