RX 480 nasıl Overclock yapılır?

UltraViolent

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Merhabalar. RX 480 Sapphire Nitro + ekran kartımı overclock yapmak istiyorum ama internetteki videolar sadece RX 570 ile alakalı o yüzden RX 480'i overclock yapamıyorum. Bu işten acayip anlamıyorum, o yüzden ders niteliğinde video paylaşır mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok OC videosu yoktur ve aynı RX480 kartın bile diger karttan farklı OC potansiyeli vardır ve bu ayarı deneyebilirsin çok bilgin yoksa AMD son driverları karmaşıklaştırdı OC için Afterburner'ı kullanabilirsin.

Dosya Ekleri

• Screenshot_40.png
    Screenshot_40.png
    29 KB · Görüntüleme: 103
Merhabalar. RX 480 Sapphire Nitro + ekran kartımı overclock yapmak istiyorum ama internetteki videolar sadece RX 570 ile alakalı o yüzden RX 480'i overclock yapamıyorum. Bu işten acayip anlamıyorum, o yüzden ders niteliğinde video paylaşır mısınız?

MSI Afterburner ile overclock yapabilirsin. MHz'leri 5 dakika da bir 5er 5er arttırsın sonra Power'i fullersin tamamdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı