RX 480 Özel Model Beklenmeli mi ?

O zaman Rx 470 8 gb almaya karar verdim. İleri zamanlar da Rx 470 8 gb'nin hepsini kullanabilecek mi ?

O zaman Rx 470 8 gb almaya karar verdim. İleri zamanlar da Rx 470 8 gb'nin hepsini kullanabilecek mi ?
Dediğim gibi işte oyundan oyuna göre değişiyor. Bazı oyunda 20 FPS alırsın 5 GB VRAM kullanır. Bazı oyunda 60 FPS alırsın 8 GB VRAM kullanır. Arada çok fazla fiyat farkı yoksa 8 GB sürümünü al ayrıca RAM'in kaç GB?

Ram 16 gb sizin ve diğer arkadaşların dediğine göre Rx 480 ile arada pek fark yokmuş, Alayım mı ?

Bu zamana kadar çıkmadıysa bu saatten sonra da çıkacağına pek ümidim kalmadı.En önce açıklanan incelenen kart dahala çıkmadı kesin bir sorun vardır gibime geliyor.

Ram 16 gb sizin ve diğer arkadaşların dediğine göre Rx 480 ile arada pek fark yokmuş, Alayım mı ?
Hocam siz bilirsiniz vallahi. Gerçekten zor bir karar bekleyecekseniz eğer oyun kaçmıyorsa RX 480 al derim. RX 480 referans tasarım olduğu için az olabilir mi FPS farkı?

Dostum şu RX470 8GB'i sipariş ver, sende bizde rahat edelim nolursun. Ekran kartıda iyi, işlemcide iyi, monitörde iyi, 8GB'de kullanacak, hadi ver siparişi artık. *-*

Bu zamana kadar çıkmadıysa bu saatten sonra da çıkacağına pek ümidim kalmadı.En önce açıklanan incelenen kart dahala çıkmadı kesin bir sorun vardır gibime geliyor.
Amozanda ve diğer yurt dışı satış sitelerinde çıktı.

Dostum şu RX470 8GB'i sipariş ver, sende bizde rahat edelim nolursun. Ekran kartıda iyi, işlemcide iyi, monitörde iyi, 8GB'de kullanacak, hadi ver siparişi artık. *-*
Hocam haklısınız, Şu ana kadar sipariş etmiştim de, Rx 480 al diyordu herkes, Ondan bekledim.

Aynısını çoğu kişi yaşadı forumda, RX480 yok, gelmiyor. Bekleyenlerin yarısı rx470 aldı ( bende bu gruptayım ) diğer yarısı gtx1060 aldı.

RX480'den umut kesildi artık

Freesync bir monitörün varsa rx 470 al diyenler oldu, Benim ki uygun mu ? İlk defa böyle bir uyarı gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…