Bilgisyarıkoklayanadam Hectopat Katılım 25 Ağustos 2016 Mesajlar 5 Makaleler 1 29 Ağustos 2016 #51 Arkadaşlar Rx 480 Özel Sogutma Almak Yerine İsteyenler 3Gb Gtx 1060 alabilir Fiyat Neredeyse Aynı. Gtx 1060 3 Gb - Google-søgning
Arkadaşlar Rx 480 Özel Sogutma Almak Yerine İsteyenler 3Gb Gtx 1060 alabilir Fiyat Neredeyse Aynı. Gtx 1060 3 Gb - Google-søgning
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #52 Silinen üye dedi: Yok değil . Vsync açarsın. Genişletmek için tıkla... Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Arkadaşlar, Vatan da Sapphire Rx 470 referans olmayan model hangisi ? Linkini atar mısınız ?
Silinen üye dedi: Yok değil . Vsync açarsın. Genişletmek için tıkla... Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Arkadaşlar, Vatan da Sapphire Rx 470 referans olmayan model hangisi ? Linkini atar mısınız ?
M mel_ay Ziyaretçi 29 Ağustos 2016 #53 Hasan Futbol dedi: Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Genişletmek için tıkla... O teknolojiyi amd'nin kare hzı kontrölü ile de yapabilirsin 60'a sabitlersin olur biter
Hasan Futbol dedi: Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Genişletmek için tıkla... O teknolojiyi amd'nin kare hzı kontrölü ile de yapabilirsin 60'a sabitlersin olur biter
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Ağustos 2016 #54 Hasan Futbol dedi: Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Arkadaşlar, Vatan da Sapphire Rx 470 referans olmayan model hangisi ? Linkini atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Sapphire RX470 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Hasan Futbol dedi: Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Arkadaşlar, Vatan da Sapphire Rx 470 referans olmayan model hangisi ? Linkini atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... Sapphire RX470 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
ozgurcan112 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 1.356 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Acil Tıp Teknisyeni 29 Ağustos 2016 #55 Hasan Futbol dedi: Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Arkadaşlar, Vatan da Sapphire Rx 470 referans olmayan model hangisi ? Linkini atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... İade ile uğraşmana gerek yok, ama tabiiki sen bilirsin. Çoğu kanalın FreeSync inceleme videosu var, onlardan bak ne kadar önemli olduguna Sapphire RX470 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Hasan Futbol dedi: Monitörü iade edip bunu mu ? Almalıyım. O kadar önemli mi ? Bu teknoloji. Arkadaşlar, Vatan da Sapphire Rx 470 referans olmayan model hangisi ? Linkini atar mısınız ? Genişletmek için tıkla... İade ile uğraşmana gerek yok, ama tabiiki sen bilirsin. Çoğu kanalın FreeSync inceleme videosu var, onlardan bak ne kadar önemli olduguna Sapphire RX470 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Ağustos 2016 #56 ozgurcan112 dedi: İade ile uğraşmana gerek yok, ama tabiiki sen bilirsin. Çoğu kanalın FreeSync inceleme videosu var, onlardan bak ne kadar önemli olduguna Sapphire RX470 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Genişletmek için tıkla... Hocam peki 70 FPS alıyorsun diyelim. 2 teknoloji ile de sabitledin yine aynı akıcılığı alır mıyız? Normalde 60 FPS altında Vsync açınca ekranda takılmalar oluyordu hafiften.
ozgurcan112 dedi: İade ile uğraşmana gerek yok, ama tabiiki sen bilirsin. Çoğu kanalın FreeSync inceleme videosu var, onlardan bak ne kadar önemli olduguna Sapphire RX470 GDDR5 8GB 256Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı Genişletmek için tıkla... Hocam peki 70 FPS alıyorsun diyelim. 2 teknoloji ile de sabitledin yine aynı akıcılığı alır mıyız? Normalde 60 FPS altında Vsync açınca ekranda takılmalar oluyordu hafiften.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #57 Hocam bende takılma olmuyor, Monitörümü seviyorum ve bu saatten sonra iade etmezler herhalde, son sözünüz nedir ? Gideceğim birazdan vatana Rx 480'e elveda mı ?
Hocam bende takılma olmuyor, Monitörümü seviyorum ve bu saatten sonra iade etmezler herhalde, son sözünüz nedir ? Gideceğim birazdan vatana Rx 480'e elveda mı ?
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Ağustos 2016 #58 Hasan Futbol dedi: Hocam bende takılma olmuyor, Monitörümü seviyorum ve bu saatten sonra iade etmezler herhalde, son sözünüz nedir ? Gideceğim birazdan vatana Rx 480'e elveda mı ? Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anlaşılmasın, takılma dediğim biraz pürüzlü hareket ediyor görüntü nasıl anlatsam bilemedim.
Hasan Futbol dedi: Hocam bende takılma olmuyor, Monitörümü seviyorum ve bu saatten sonra iade etmezler herhalde, son sözünüz nedir ? Gideceğim birazdan vatana Rx 480'e elveda mı ? Genişletmek için tıkla... Yok yanlış anlaşılmasın, takılma dediğim biraz pürüzlü hareket ediyor görüntü nasıl anlatsam bilemedim.
Hasan Futbol Megapat Katılım 17 Kasım 2015 Mesajlar 755 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ağustos 2016 #59 Benim ki Full Hd buda 2 k gibi mi ?
E Eden Dust Ziyaretçi 29 Ağustos 2016 #60 Hasan Futbol dedi: Benim ki Full Hd buda 2 k gbi mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Monitörünüz iyi hocam gerek yok. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Hasan Futbol dedi: Benim ki Full Hd buda 2 k gbi mi ? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam. Monitörünüz iyi hocam gerek yok. Gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.