RX 480 PSU Uyumluluğu

xuarex

Kilopat
Sevgili arkadaşlar, 1 ay önce RX 470 aldım ne yaptıysam çalışmadı, geri verdim. Aldığım yere ikinci eldi. Şimdi bu hafta RX 480 alacağım, MSI'ın Gaming X 8GB olanı öncelikle bunu Dark'ın HDMI VGA aktif dönüştürücüsü ile kullanacağım ama PSU'm yeterli mi bilmiyorum, lütfen yardımcı olun.

Sistem Özellikleri Şöyle:

Anakart: Gigabyte GA-P55 USB3
İşlemci: İntel Xeon X3440 3.8Ghz OC'li
RAM : Dual 8GB
Şuanki Ekran kartı: HD 6770 bu da yaklaşık 100W civarı tüketiyor diye biliyorum.
Bir tane de kule tipi soğutmam var.
PSU : 480W bundan;
Kasada olduğu için çekemedim ama aynısı.

Normalde 80+ 500W PSU yeterli olduğunu düşünüyorum. Fakat şu an elinizde 480W PSU olmasından dolayı emin değilim.

Psu dan yaklaşık 220 watt kullanabiliyorsunuz bütçeniz varsa yeni bir psu alabilirsiniz.

Yapacağınız işleme bağlı olarak güç tüketimi değişeceğinden dolayı kesin bir bilgi veremem. Ama forumdaki diğer arkadaşların da fikrini alabilirsin.

Psu dan yaklaşık 220 watt kullanabiliyorsunuz bütçeniz varsa yeni bir psu alabilirsiniz.

İşte bütçem yok şuanda şöyle bi 15 20 günlük bir süre kullanıcam sıkıntı çıkartır mı gerçekten veya PC açılmıcak kadar yetersiz mi gelir ?

Yapacağınız işleme bağlı olarak güç tüketimi değişeceğinden dolayı kesin bir bilgi veremem. Ama forumdaki diğer arkadaşların da fikrini alabilirsin.

Silent moda alırım olmadı daha az güç tüketiyor ya dişimi sıkarım 600 lük alana kadar tabi belki kullanan arkadaşlarda vardır teşekkür ederim

Emin değilim ama galiba pc açılmaz.

İlk aldıgım Rx 470 de No Signal hatası vermişti. Ama o sorun karttan diye düşünüyorum çünkü PC açılmadan mouse ın ışığı yanmıyor bende ışığı falan yandı PC açılmıştı yani tek görüntü gelmiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…