Merhaba beyler. Gerçekten sinir hastasi olacağım.
Sistem özelliklerim aşagidaki gibidir, sorunum ise BF 1 oynarken ultra ayarlarda 90 FPS alirken, anlik 45 dusmeler (DX12), ya da Pubg de 50 FPS'de catısmada bi anda takilmalar duzelmeler stabil değil ve bu durum bezdirdi beni.
Anlık FPS dusmeleri yani derdim. Cok aradim cikmadim isin icinden.
Anakart : Asus M5A99x Evo R2
Ektan karti : Asus Strix RX 480
RAM : Kingston 16GB
PSU : 750w Seasonnic 80plus
HDD : Oyunlar 1 TB 7200 HDD'de isletim sistemi 120 GB SSD'de.
BIOS'tan bir seyler mi degistireceğim. Windows cekirdeklerini mi acicam bilmiyorum...
Simdiden teşekkürler.
Beyler ceza yediğim için cevap yazamadım. İşlemcim FX8350. Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ama sorunu çözdüm.
Anakartın BIOS ayarlarında işlemcinin güç kesmemesi için High performance computing özelliğini ve işlemcini çekirdeklerini "enable" yaptım. OC için linkteki videoyu takip ederek söylediğim ayarlar hariç her şeyi video ile aynı yaptım. Sorun çözüldü.
Beyler ceza yediğim için cevap yazamadım. İşlemcim FX8350. Yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. Ama sorunu çözdüm.
Anakartın BIOS ayarlarında işlemcinin güç kesmemesi için High performance computing özelliğini ve işlemcini çekirdeklerini "enable" yaptım. OC için linkteki videoyu takip ederek söylediğim ayarlar hariç her şeyi video ile aynı yaptım. Sorun çözüldü.