RX 480 sistem için PSU önerisi

High Power 500W 80+ PSU işinizi görecektir.

500W yetmez demedim ucu ucuna yeter arkadaş 750W alıcak bütçesi varsa ileriye dönük olur. Kaldı ki 600w ile tam yükteyken sesli çalışacaktır.

GTX 1080 de bile 500W tavsiye ediliyor.
GTX1080 bile 500W ile çalışıyor ise o zaman R9 290X 350w ile çalışsın ? Bakış açınız tamamen yanlış.

500W yetmez demedim ucu ucuna yeter arkadaş 750W alıcak bütçesi varsa ileriye dönük olur. Kaldı ki 600w ile tam yükteyken sesli çalışacaktır.

GTX1080 bile 500W ile çalışıyor ise o zaman R9 290X 350w ile çalışsın ? Bakış açınız tamamen yanlış.
Bakış açım yanlış değil Nvidia nın kendi sitesinden önerilen güç kaynağına bakabilirsiniz. Teknoloji gelişti Pascal mimarisi var artık güç kaynağı gereksinimleri azaldı.
Ayrıca ucu ucuna değil rahat yetecektir.

Arkadaşlar 600W ile çalışmaz demiyorum yani bütçesi varsa 700-750W alsa ne olucak ? Fan az dönücek sessizlik kazanıcak ona göre yazmışım bana burda 500W bile yeter diye tantana yapıyorsunuz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı