RX 480 Sistem Nasıl?

Artık 8 GB RAM yetersiz 16 zorunlu gibi ve rx 480'in gpusu bazen 8 GB'yi kaldıramıyor 4gb almalısın ve 6402p değil de 6400 alırsan daha iyi olacaktır ve kasa 80+ güç kaynağına mı sahip araştırmalısın.

Katılıyorum fakat kasa iş görür. 8 GB sana şimdilik yetebilir. Bütçen olduğunda alabilirsin. Artık sistemlere SSD almayı çok öneriyorum çünkü SSD'siz sistem bana göre sistem değildir. Çok farkediyor. 120GB olsa bile SSD alın.

Sadece 80+ olmalı 80+ olmazsa bilgisayar riskte demektir ssd'ye bütçem yetmiyor diyorsan sinerji sitesinden topla.

Güç kaynağı ve kasayı ayrı almalısınız. 8 GB ram ve SSD daha sonradan alınabilir. Onlar için işlemciden vs. kısmak saçma olabilir.

8gb'yi kaldıramıyor derken ?
4gb versiyonu alablirsin, 8gb gereksiz.

+80 olmazsa bilgisayar riskte demek değildir bunu sana 2. defa açıklıyorum. +80 olmayıp çok kaliteli PSU'lar var. +80 ile kalite değil verimlilik hesaplanır. Çoğu +80 sertifakalı PSU kalitelidir zaten. Yani kaliteli bir PSU kullanılmış ise kasada sıkıntı çıkmaz. Ben yıllarca +80 olmayan PSU'lar kullandım sıkıntı çıkmadı. Ama +80 almayın demiyorum bütçeniz yetiyor ise +80 sertfikalı PSU alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…