RX 480 Sistem Oyun Oynarken Restart Sorunu

ByKemalDD

Hectopat
Yer
Merzifon/Amasya
Daha fazla  
Meslek
Öğrencilikde Prof.
  • Intel Kaby Lake Core i5 7500 3.4GHz
  • Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 480 8GB
  • GSkill Aegis 8GB 2133MHz DDR4
  • MSI H110M PRO-VD
  • Dark Force Serisi 500W
  • Sandisk SSD Plus 120GB 530MB-400MB

Bugün biraz zorlayım dedim. MSI Afterburner ile değerlere falan bakıyordum anormal bir şey gözlemlemedim ısı vs. ama restart attı. Sebebi ne olabilir ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dark'tan 500W PSU alacağınıza 50-60 TL koyup Corsair'dan 450W'lik PSU almak çok daha makul. Bu tarz güç kaynakları hep böyle sorunlara yol açıyor.

Ekran kartını sök onboarda geç bir stress test aç ve işlemci fanına işlemci sıkicakılğına filan bak eğer birşey varsa fanda filan anlarsın eğer bişi yoksa psuda sıkıntı var ekran kartını güç besliyemiyor demektir

Mecbur kaldım Dark PSU kullanmaya normalde high power almıştım ama 6 pin GPU girişi yokmuş arkadaşımın dark PSU sunu takmak zorunda kaldım . Sürekli yapmıyor @Recep Baltaş 1 kere zorladım onda da yaptı. Stres testi daha önce yapmadım ama deneyeceğim. Bende PSU dan şüpheleniyorum yakın zamanda değiştireceğim.

Stres testi yaptım herhangi bir yanlış değer görmedim PSU değiştirme vakti anlaşılan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…