Merhaba arkadaşlar böyle bir sistem alıyorum. Eksik varsa Söylerseniz sevinirim ve güç kaynağı, işlemci soğutucu, fan. Ne almalıyım bilmiyorum gerek var mı onuda bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim bu konuda. SSD Olmamasının sebebi şu an bütçem yeterli değil iler ki zamanlarda SSD ve bir tane daha 8 GB RAM alacağım.
Bütcem 3000-4000 TL arası ram sonradan eklenir 8 gb şu anlık yeter. İlginiz için sağolun. Msi kullanmak istemiyorum bu sistemde anakartı H170 yapsam daha mı iyi olacak? Ve sizin topladığınız sistem ile benim paylaştığım arasındaki fark nedir acaba açar mısınız biraz. Fazla anlamıyorumda. Sonuçta bir kere alıcam soru işareti kalmaması için. Çok sorduysam kusura bakmayın.
Hocam işlemci, anakart dengesiz. Sistem kurma denge işi. Oyun odaklı sistemlerde ekran kartı öncelikli olmak üzere ekran kartı işlemciyi yüksek tutup dengele yakalamak amaç ama fazla kısmak zarar verir faydadan çok. Böyle bir sisteme böyle bir anakart dengesiz olur. En az b150 olmalı tercihen H170. Eğer 7. nesile dönerseniz b250 veya H270 olmalıdır.
Hocam işlemci, anakart dengesiz. Sistem kurma denge işi. Oyun odaklı sistemlerde ekran kartı öncelikli olmak üzere ekran kartı işlemciyi yüksek tutup dengele yakalamak amaç ama fazla kısmak zarar verir faydadan çok. Böyle bir sisteme böyle bir anakart dengesiz olur. En az b150 olmalı tercihen H170. Eğer 7. nesile dönerseniz b250 veya H270 olmalıdır.
Anakartı bir arkadaş 100 serisinden koy demiştide ben ilk gördüğümü koydum anakartın olmadığını anlamıştım zaten ve dediğim şeylere gerek yok mu diğer acaba?
RAM 8 GB'ye çekilip SSD alınabilir. SSD sonradan alınabilir. Kasayı görüntüsüne önem verirsiniz diye koydum güzel bir kasa. MSİ malzeme kalitesi olarak çok iyidir bu arada kalitelidir her anlamda ayrıca.