RX 480 sistem toplama

Bütçe
4200

DARK.ZERA

Decapat
Daha fazla  
RX 480 sistem topluyorum 2.el bütçem az.
RX 480 4 GB 1.100 TL civarında var.
Ryzen 3 1200 750TL'ye var.
Anakart: 600-700 bütçem (2.el olacak hepsi)
SSD almayacağım bütçe yok 1 TB HDD yeter bana 2.el 300TL'ye buldum.
RAM: Bütçe 800 civarı.
Kasa + PSU: Yardım istediğim bölüm burası kasa + PSU 1K civarı oluyor burayı biraz kısmaya yardım etmenizi istiyorum sistemi beslecek bir PSU lazım ve kendinden fanli kasa lazım 2.el olacak en düşük fiyata bulmama yardımcı olun yardım istediğim kısım kasa ve PSU'dan kısmak istiyorum.

Son düzenleme:
Aman aman oyunlar oynamayacaksanız 120 GB SSD almanızı şiddetle tavsiye ederim. Onun dışında 500W bir PSU (tavsiyem aerocool marka bakın) ve geri kalan paraya hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa almanız yeterli.

Aman aman oyunlar oynamayacaksanız 120 GB SSD almanızı şiddetle tavsiye ederim. Onun dışında 500W bir PSU (tavsiyem aerocool marka bakın) ve geri kalan paraya hava sirkülasyonu iyi olan bir kasa almanız yeterli.
Maalesef 120gb yetmez tasarım editörlük ile uğraşıyorum üstüne yer kaplayan oyunlar oynuyorum genshin impact gibi gta 5 gibi bide 2.el olarak link atabilirmisiniz kasa ve psu örnek tavsiyeniz varsa

Bide 1300 kusur e rx570 buldum 4gb rx570 4gb mi yoksa rx480 4gb mi tercih etmeliyim nazar değmesin bu aralar rx kartlarda bir düşüş var

Hocam rx 480 genelde mining için kullanılan bir kart oldu. Bulduğunuz kartların ikisi de temizse RX 480 tercih edin derim. Zaten performansları birbirine yakın.

(İlanın satıcısı hakkında bir bilgim yok. İkinci el piyasası bu fiyatlar arasında dolaşıyor. Bütçeniz artıyorsa attığım iki parçayı da sıfır almanız çok daha iyi.)

Kasa için ikinci el bir ilan atmıyorum zira fiyatları çok farklılık gösterebiliyor. Alabiliyorsanız sıfır alın derim. O da şöyle ki: https://www.hepsiburada.com/dark-di...sayar-kasasi-dkchdiamondproms-pm-HB00000V8QDS

Technopat Haberler

Geri
Yukarı