Arkadaşlar merhabalar ben şöyle bir sistem almayı düşünüyorum. Ekran kartı olarak RX480 almayı düşünüyorum. Bir eksiği gediği var mıdır bide bu sisteme iyi bir ekran önerir misiniz? Şimdiden teşekkürler.
K serisi işlemcilerde stok fan bulunmaz. K serisi olmayan bütün işlemciler içerisinde stok fan ile birlikte gelmektedir.
SSD'yi Kingston yerine corsair tercih edebilirsin. ATX destekleyen bir kasaya ATX bir anakart almanda fayda var. Crossfire gibi bir özellikten faydalanabilirsin. Onun dışında ben kötü bir yanını bulamadım. Sistem gayet iyi gözüküyor.
Başlıkta RX 480 demişsin. Bence ondan vazgeçme en azından şimdilik. Zaten kart yarın çıkıcak ama çıktı diye gidip alma. Sistemin şu anki halini (yani ekran kartı olmadan) farklı sitelerden araştırarak daha ucuza bul ve al. Kargoları gelipte sen toplayana kadar incelemeleri de gelmiş olur. Kafana uyarsa alırsın uymazsa da o zamanki bütçene göre ekran kartı ararsın.
Başlıkta RX 480 demişsin. Bence ondan vazgeçme en azından şimdilik. Zaten kart yarın çıkıcak ama çıktı diye gidip alma. Sistemin şu anki halini (yani ekran kartı olmadan) farklı sitelerden araştırarak daha ucuza bul ve al. Kargoları gelipte sen toplayana kadar incelemeleri de gelmiş olur. Kafana uyarsa alırsın uymazsa da o zamanki bütçene göre ekran kartı ararsın.