Gheky Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 194 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #11 J3lueDream dedi: Ekran derken monitör demek istemiştim yanlış anlattım kendimi galiba. Genişletmek için tıkla... BenQ gl2460hm işini rahatlıkla görecektir.
J3lueDream dedi: Ekran derken monitör demek istemiştim yanlış anlattım kendimi galiba. Genişletmek için tıkla... BenQ gl2460hm işini rahatlıkla görecektir.
J J3lueDream Hectopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2016 #12 Gheky dedi: BenQ gl2460hm işini rahatlıkla görecektir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için eyvallah.
Gheky dedi: BenQ gl2460hm işini rahatlıkla görecektir. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim yardımlarınız için eyvallah.
KemalAkarsu Kilopat Katılım 1 Mayıs 2015 Mesajlar 728 Makaleler 6 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Haziran 2016 #13 @J3lueDream yanlış okumuşum kusura bakma. Arkadaşın önerdiği ekran gayet iyi. Topladıktan sonra eğer unutmazsanız incelemenize etiketleyin.
@J3lueDream yanlış okumuşum kusura bakma. Arkadaşın önerdiği ekran gayet iyi. Topladıktan sonra eğer unutmazsanız incelemenize etiketleyin.
J J3lueDream Hectopat Katılım 11 Haziran 2016 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #14 KemalAkarsu dedi: @J3lueDream yanlış okumuşum kusura bakma. Arkadaşın önerdiği ekran gayet iyi. Topladıktan sonra eğer unutmazsanız incelemenize etiketleyin. Genişletmek için tıkla... RX480'nin bir incelenmeleri gelsin de öle toplayacağım. Unutmazsam atarım yardımların için teşekkür ederim.
KemalAkarsu dedi: @J3lueDream yanlış okumuşum kusura bakma. Arkadaşın önerdiği ekran gayet iyi. Topladıktan sonra eğer unutmazsanız incelemenize etiketleyin. Genişletmek için tıkla... RX480'nin bir incelenmeleri gelsin de öle toplayacağım. Unutmazsam atarım yardımların için teşekkür ederim.