B Brk7 Hectopat Katılım 25 Haziran 2016 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2016 #1 Rx 480 için resimdeki sistemi topladım. Parçalar uyumlu ve güç kaynağı yeterli olur mu? @Recep Baltaş @Ali Güngör Lütfen yardım edin(Kart hakkında hemen hemen kimsenin tam bilgisi olmadığı için sizi etiketliyorum, kusura bakmayın.) Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2016
Rx 480 için resimdeki sistemi topladım. Parçalar uyumlu ve güç kaynağı yeterli olur mu? @Recep Baltaş @Ali Güngör Lütfen yardım edin(Kart hakkında hemen hemen kimsenin tam bilgisi olmadığı için sizi etiketliyorum, kusura bakmayın.)
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Temmuz 2016 #2 Everest bileşen ile sisteminizin sağlığını riske atıyorsunuz. Zalman, Cooler Master gibi kendini kanıtlamış marka PSU seçiniz. HDD olarak WD Cav. Blue tercih edebilirsiniz. Özel soğutmalı RX 480 modellerini bekleyiniz.
Everest bileşen ile sisteminizin sağlığını riske atıyorsunuz. Zalman, Cooler Master gibi kendini kanıtlamış marka PSU seçiniz. HDD olarak WD Cav. Blue tercih edebilirsiniz. Özel soğutmalı RX 480 modellerini bekleyiniz.