RX 480 Sistem Toplama

Seymen28

Hectopat
Daha fazla  
Gecen günlerde kendi düşüncelerime göre bir sistem toplamaya karar verdim. Bütçeme göre sizce böyle bir sistem güzel olmuş mudur? Yorumlarınız benim icin çok önemli. Simdiden yorumlarınız için teşekkür ederim. Topladıgım sistem:

Kasa : Aerocool GT-A USB 3.0 Pencereli, Fan Kontrolculu Siyah ATX Oyuncu Kasası

İşlemci : Intel Kaby Lake Core i7 7700K 4.2GHz 8MB Cache LGA1151 İşlemci

Ekran kartı : Asus ROG STRIX Amd Radeon RX 480 8GB OC 256Bit GDDR5 (DX12) PCI-E 3.0 Ekran Kartı STRIX-RX480-O8G-GAMING

Sogutucu : Cooler Master Nepton 280L 280mm Radyatör Su Soğutma CPU Soğutucusu

Power Supply : Everest Rampage ETX-750-1 750W 80 Plus Gold Aktif PFC 12cm Fan Gaming Power Supply

Anakart : MSI H270 PC MATE Intel H270 2400MHz DDR4 Soket 1151 ATX

RAM : Kingston HyperX Fury Black 16GB(8x2) 2133MHz DDR4 Ram

SSD : 256 GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayrıca 7700k işlemciye Z270 bir anakart alın derim. Yoksa 7700K yerine 7700 seçilebilir. Bu şekilde seçim yapılırsa ekstradan soğutmaya da bu kadar para vermezsiniz. Oradan artan parayla bir ihtimal GTX 1070 alınabilir. İntelden farklı olarak Ryzen'de tercih edilebilir.

Ben bunun siparişini 2 gün önce verdim arkadaslar. bugün parçaları elime ulaştı. yani saglam bir sistem olmamış mı..? :( Kötü mü yapmışım

Ah be hocam keşke almadan konu açsaydın. Hala geç değil. Ürünleri iade edip, önerileri dinleyebilirisin. Yada bu haliylede kullanbilirsin. Pek sorun olmaz ama işlemcinin O.C potansiyelinden yararlanazsın. Sistem bu haliylede iyi. Hiç olmazsa güç kaynağını iade edip başka marka seçmenizi şiddetle öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kutuları açmadıysanız iade edin.

7700K RX480'e çok çok fazla bir işlemci. Ryzen 5 serisinden alabilirsiniz.

K ibaresi OC tutkunları içindir. Kolayca OC yapılabilir ama Z ibareli anakart lazımdır.

Soğutmaya çok fazla para vermişsiniz.

Sonuç olarak sistem bütçeye göre dengeli olmamış. Keşke yorumlara hareketle düzenleseydiniz sistemi. Ama geç değil arkadaşın dediği gibi iade ederseniz söyleyin bütçenize göre sağlıklı bir sistem toplayalım. Bunlar pahalı parçalar 1kere alacaksın. Düzgün olmasını herkes ister.

Sent from my GM 5 Plus d using Technopat Sosyal mobile app

Bütçe 6.000 tl yani şuanki sistem yavaş mi kalır ?

bu aldıgım güc kaynagının neyi var bide bunu merak ediyorum ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı