RX 480 Sisteme PSU Önerisi

Makaleler
7
Alacagim sistem:
  • Asus Strix RX480
  • I7 7700
  • Gigabyte H270 Gaming 3
  • Samsung 850 EVO 250 GB
Sabah actigim konuda karar verememem uzerine RAM'i 8 GB'a dusurup kaliteli bir PSU almaya karar verdim. Amazon.de uzerinden alacagim. Tavsiyeleriniz neler? 100 Euro sinirim var. Onerirken saticisi sadece Amazon.de olsun buna dikkat edelim. Bu sisteme 550W yeter mi? Yeterse bu nasil:
Corsair CP-9020090-EU RMX Serie RM550X ATX: Amazon.de: Computer & Zubehör
Corsair RM550X. Baska tavsiyeniz var mi? Onerilere acigim.
@CJack60 @Because Im Batman @FurkanEmir41 @Jira @Silinen üye

Yalniz RM550X'in resminde +12V kanalindan 549W, -12V kanalindan 9.6W gibi bir sey veriyor bu ne demek? Kotu bir sey mi? Benim bildigim tek 12V+ kanali olur bu ne? Bu sistemime yeter mi?
Ne cok soru sordum ben bile yoruldum ama ogrenmem lazim cevaplar icin tesekkurler :D.
images.jpg

Yükte dahi 300-350 Watt'ı geçmez. İlerde cf yapmayı düşünürseniz 750 W tavsiye edebilirim. Ancak tek kart için OC dahi yapsanız 500 W yeterlidir. Bahsettiğiniz psu ise gayet güzel.(y)

Ben de oyle bir sey dusundum sonra dedim kaliteli olsun malum Turkiye'de elektriklerin gidip gelmesi gibi seyler meshur :D. Yalniz yukaridaki sorularimi cevaplayalim mesajimi duzenledim bir daha bakin.

Bu arada CF-MF ile isim olmaz onlari bos gecin :D.
Galiba ister tek kanaldan, ister çift kanaldan güç seçeneği mevcut, ama pek de bilmeden konuşmayayım.
Bu arada eğer elektrik kesintisinden korkuyorsanız, burada yapmanız gereken daha iyi bir güç kaynağı almak değil, ek olarak kesintisiz güç kaynağı almaktır. Ayrıca korkmayın, elektrik kesintisi öyle kolay kolay da sisteme bir şey yapmaz, sonuçta üst düzey parçalar kullanıyoruz, e biraz kaliteli olsun değil mi :D
En iyisi siz dediğim gibi VS550 alın, eğer hala korkmaya devam ediyorsanız da yanına 100 Tl'ye yarım saat idare edecek bir kesintisiz güç kaynağı alın :)

Aynen. UPS almamızın sebebi sistemi kapatana kadar ayakta tutmaktır. Ancak benim attığım UPS'ler profesyonel çalışanlar (AutoCad vs.) içindir. Bu arada eğer UPS alacaksanız Line-Interactive olmasına dikkat edin. Yoksa sıkıntı çekersiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı