RX-480 Stres Testi

Sesten rahat oluyorsun fan hızı biraz daha düşürebilirsin ama sıcaklıkları da etkiler. Yük altında elbette biraz ses yapacak normal bir durum. Hiç ses yapmasın istiyorsan sıvı soğutmalı kart alacaksın, yük altında sesli çalışması diğer modeller içinde geçerli bir durum.

Valla hiç kasanın içine bakmıyorum. Hiç aklıma da gelmedi açıkçası. Ama normalmiş olabilirmiş.
Bazı ürünlerde saçmalama oluyor açıkcası kasa içi kablolama vs iyiyse ortalama bir kasanız varsa 76 derece yüksek MSİ ürünleri genelde 60-65 derecede çalışıyor acaba oyunu açıp bi 2 fan dönüyor mu yoksa tek fan deli gibi mi dönüyor bakarmısınız ?

Yeniden kısaltmalar yüzünden ceza aldım, ancak yazabiliyorum kusura bakmayın.

@JohnMacTavish Test ettim sonucu atıyorum, burada düzgün gözüküyor değil mi ?

@BERWAR Oyunlarda değerler şöyle CS GO da 150, PUBG de 30-40 arası değişiyor.

@Nightswt Ben sessizlik konusunda çok memnunum PUBG şu aralar çok fazla oynuyorum, hiç sesten rahatsız olmadım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2017-05-02 at 16.44.43.jpeg
    233 KB · Görüntüleme: 98
@JohnMacTavish Akşam bir tanesinde deneyip hemen bilgileri paylaşacağım. Sistemi elden geçirme kararı aldım toplama menüsüne şimdi konu açıyorum.Buraya konuyu açmamın sebebi kartta bir sorun olup olmadığını anlamak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…