RX 480 ve FX 8320 sistem ısınma sorunu

seanpaul_turkey

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar geçen gün yeni RX 480 8 GB ekran kartı AMD 8320 işlemci ve MSI 970 Gaming anakart aldım. RX 480 geçen gün çizgiler çıkıyordu. Yeni MSI anakart alarak o çizgiler kayboldu..
PC boştayken:
  • CPU 9- 15
  • GPU 33 derece
  • Anakart 20 derece
Çalışıyor.
Oyunları yüksek çözürlüğe çektiğimde işlemci anakart ekran kartı aşırı ısınıyor.
  • İşlemci 80 oluyor.
  • Ekran kartı 85.
  • Anakart 70 üzeri.
Yan kapağı açtığımda an bu ısı dereceleri hemen düşüyor.
  • İşlemci hemen 45 derece düşüyor.
  • Anakartım 25 derece oluyor.
  • Ekran kartımda 65 derece oluyor.
Şimdi kasada arkadaşlar.
Bi yan fan büyük fan kasanın ön tarafında ve arkada olmak üzere 3 büyük fan var. Onlar da çalışıyor.
  • Power supply 600W
Acaba power mı yapıyor yoksa kasa mı hava almıyor ? Bu zamana kadar bi sıkıntım yoktu. Parçaları değişince böyle ısınma sorunum oldu. Onla kalmayıp hardisklerde ısınıyor yan kapak takılı olunca.

Şimdiden teşekkür ederim...

boşta.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu devirde o işlemciyi almakla hata etmişsiniz. İşlemcinin boşta 9 derece olması pek mümkün durmuyor. Kullandığınız programda sıkıntı olabilir. Kapağı takınca sıcaklıkların düşmesi gerek. Hava akımını yanlış yapmış olabilirsiniz. Kasanın bir fotoğrafını atarsanız daha iyi yardımcı oluruz. İşlemciyi hala iade şansınız varsa iade edin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı