Rifat111 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 24 Temmuz 2016 #11 AhmetAsdemir dedi: Biri 65 derece de çalışacak, biri 85 derece, normal olarak düşün zararı olur mu 85 derecenin. Genişletmek için tıkla... peki sogutuculu ne zaman çıkar ve fiyat değişikliği olur mu olursa ne kadar olur ? Peki ek Soğutucu alsak nasıl olur ?
AhmetAsdemir dedi: Biri 65 derece de çalışacak, biri 85 derece, normal olarak düşün zararı olur mu 85 derecenin. Genişletmek için tıkla... peki sogutuculu ne zaman çıkar ve fiyat değişikliği olur mu olursa ne kadar olur ? Peki ek Soğutucu alsak nasıl olur ?
A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 24 Temmuz 2016 #12 Rifat111 dedi: peki sogutuculu ne zaman çıkar ve fiyat değişikliği olur mu olursa ne kadar olur ? Peki ek Soğutucu alsak nasıl olur ? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata çıkar, sonuçta 250 dolar.
Rifat111 dedi: peki sogutuculu ne zaman çıkar ve fiyat değişikliği olur mu olursa ne kadar olur ? Peki ek Soğutucu alsak nasıl olur ? Genişletmek için tıkla... Aynı fiyata çıkar, sonuçta 250 dolar.
Rifat111 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2016 #13 AhmetAsdemir dedi: Aynı fiyata çıkar, sonuçta 250 dolar. Genişletmek için tıkla... Peki ben aslında fazla beklemek istemiyorum şöyle bir soğutucu alsam bir faydası olur mu ?
AhmetAsdemir dedi: Aynı fiyata çıkar, sonuçta 250 dolar. Genişletmek için tıkla... Peki ben aslında fazla beklemek istemiyorum şöyle bir soğutucu alsam bir faydası olur mu ?
A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 25 Temmuz 2016 #14 Rifat111 dedi: Peki ben aslında fazla beklemek istemiyorum şöyle bir soğutucu alsam bir faydası olur mu ? Genişletmek için tıkla... Kaldı 1 hafta, 1 hafta daha bekle en az 2 yıl daha rahat et.
Rifat111 dedi: Peki ben aslında fazla beklemek istemiyorum şöyle bir soğutucu alsam bir faydası olur mu ? Genişletmek için tıkla... Kaldı 1 hafta, 1 hafta daha bekle en az 2 yıl daha rahat et.
Rifat111 Hectopat Katılım 21 Temmuz 2015 Mesajlar 375 Makaleler 1 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 25 Temmuz 2016 #15 AhmetAsdemir dedi: Kaldı 1 hafta, 1 hafta daha bekle en az 2 yıl daha rahat et. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim peki sizce sistem tam olmuş mu ? Yani eksik ya da fazla bir şey var mı ? Acaba 1 tane daha 8 GB mi alsam yoksa SSD mi alsam ?
AhmetAsdemir dedi: Kaldı 1 hafta, 1 hafta daha bekle en az 2 yıl daha rahat et. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim peki sizce sistem tam olmuş mu ? Yani eksik ya da fazla bir şey var mı ? Acaba 1 tane daha 8 GB mi alsam yoksa SSD mi alsam ?
A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 26 Temmuz 2016 #16 Rifat111 dedi: Tamam teşekkür ederim peki sizce sistem tam olmuş mu ? Yani eksik ya da fazla bir şey var mı ? Acaba 1 tane daha 8 GB mi alsam yoksa SSD mi alsam ? Genişletmek için tıkla... SSD
Rifat111 dedi: Tamam teşekkür ederim peki sizce sistem tam olmuş mu ? Yani eksik ya da fazla bir şey var mı ? Acaba 1 tane daha 8 GB mi alsam yoksa SSD mi alsam ? Genişletmek için tıkla... SSD