RX 480 vs GTX 1060

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konudan daha önce çok açıldı. @FantastikTürk buraya da yapıştırın :D
Etiket icin sagolun :D. Ancak bu RX 480 VS GTX 1060 konusunu cevaplamaktan vazgectim. Cok istiyorlaraa internete RX 480 VS GTX 1060 Technopat yazarsa 1 milyon konu cikar ve ogrenir.
Kisa cevap vereyim genede RX 480.

Yine sıradan RX 480 VS GTX 1060 meselesi.

Hiç internette araştırma yaptınız mı ? Technopat sizi büyük bir yükten kurtararak , 200'den fazla konuya ve uygulama üzerinden 700.000'den fazla RX 480 VS GTX 1060 fiyatlarını anında karşılaştırır. Böylelikle ideal kartınızı en uygun fiyata bulduğunuzdan emin olabilirsiniz. Ekran kartı mı ? Araştır. :D
Aksam aksam kahkaha attim :D.

Rx 480 alacaksanız ucuza kaçmayın fazla. "Kartım yanıyor" diye insanlar feryat ediyor forumlarda. Ben Performans/Watt oranına da bakarım derseniz GTX 1060 6GB alın. Sen bakma "Rx 480 tabii" diyenlere. Rx 480 ama diyenleri dikkate al.

@üyeliğimi silin Bence siz internete RX 480 VS GTX 1060 yazın ve tüm Technopat RX 480 VS GTX 1060 konularina bakin. Belki RX 480'in daha iyi oldugunu -emin degilim ama- anlama ihtimali var.
"Sen bakma "Rx 480 tabii" diyenlere."
Bu ne demek? Kufur kullanmadan sovdunuz resmen bize? Bence sizin sozlerinizi dikkate almamak gerek? Nasil mantiktir bu? Bizim soylediklerimize sal*akca demissiniz resmen! Boyle saygisiz olacaksan Technopat'a girme birdaha!

Son düzenleyen: Moderatör:
@üyeliğimi silin Bence siz internete RX 480 VS GTX 1060 yazjn ve tummmm Technopat RX 480 VS GTX 1060 konularina bakin. Belki RX 480'in daha iyi oldugunu emin degilim ama anlama ihtimali var.
Bu ne demek? Kufur kullanmadan sovdunuz resmen bize? Bence sizin sozlerinizi dikkate almamak gerek? Nasil mantiktir bu? Bizim soylediklerimize sal*akca demissiniz resmen! Boyle saygisiz olacaksan Technopat'a girme birdaha!
Biraz ileri gitmissin. Kimse kimseyi bu forumdan kovamaz.

@üyeliğimi silin Bence siz internete RX 480 VS GTX 1060 yazjn ve tummmm Technopat RX 480 VS GTX 1060 konularina bakin. Belki RX 480'in daha iyi oldugunu emin degilim ama anlama ihtimali var.
Bu sitede bu arkadaşın sözlerini dikkate alan var mı gerçekten? Kardeş sen iyi misin?

Çok komik bir kardeşe benziyorsun. Az sakin ol! Bi kendine gel ve benim yazdıklarımı güzelcene oku. Sonra kendi yazdıklarına bak. Tamam mı güzel kardeşim?! Hadi bakim :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı