RX 480 vs GTX 970

zekiarslan21

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben sistem topladım. GTX970 olarak tercihimi kullandım. Sizce RX 480 mi alsaydım? Şu an meraklar içindeyim artık çoğu kişi RX 480 ile PC topluyor. Kısacası GTX 970 alarak hata mı yaptım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Almışsın üzme kendini, kafana takma aldığın kartdan da pişmanlık duyma. GTX 970 gayet güzel kart, ben bile 750Ti kullanıyorum. Eğer 0 fiyatına satabilirim diyorsan sat Rx480 al.

Biraz hata yapmışsın. GTX 1060 alsan yine tercih yapmış derdim ama RX 480 alman çok daha mantıklı bir hareket olurdu.
RX480 daha iyiyse neden aralarında fiyat farkı oldukça fazla ve 970'daha pahalı?

Biraz hata yapmışsın. GTX 1060 alsan yine tercih yapmış derdim ama RX 480 alman çok daha mantıklı bir hareket olurdu.
Edit: 2016 Şubat ayında aldım o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam RX480 ve 1060 yoktu.

DX 11 performansında GTX 970 önde ama Pascal kartlar çıktı nVidia tarafında artık. Eski nesil bir kart almışsınız. RX 480 daha güncel bir karttır üstelik. Pozitif olmak gerekirse, GTX 970 güzel bir kart.
Edit: 2016 Şubat ayında aldım o zamanlar yanlış hatırlamıyorsam RX480 ve 1060 yoktu.
O zaman neden RX 480 alsa mıydım diye soruyorsun dostum?

Hastalıktan kafa kalmadı.. Yorumun için teşekkürler son bir sorum daha olucaktı. Ben şimdi GTX970 ile de yeni nesil oyunlar oynayabilirim değil mi? Kötü bir kart değil. Bknz: GTA 5, Rainbow Six Siege vb.

Kardeş aldığın zaman diğer kartlar çıkmadıysa niye soruyorsun? Kaldı ki kartın pahalı olmasi iyi olduğu anlamına mı geliyor? RX 480 hem daha yeni hem daha performanslı. Aldığın kart iyi bir kart gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

GTX 970 i ikinci el olarak 600-650 lira civarında bir fiyat ile aldıysanız hata yapmış olmazsınız bence , eski nesil de olsa sonuçta halen güçlü canavar gibi bir kart fakat sıfır olarak aldıysanız işte o zaman aynı şeyleri söyleyemeyeceğim ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…